200 tappajamehiläistä kävi 81-vuotiaan Carlin kimppuun – kolmetuntisella piinalla karut seuraukset

200 tappajamehiläistä kävi 81-vuotiaan miehen kimppuun – rajut seuraukset 0:17
Tältä sairaalahoitoon joutunut mies näytti!

Kahdeksankymppinen Carl oli leikkaamassa nurmikkoa, kun aggressiiviset tappajamehiläiset kävivät hänen kimppuunsa. Kolme tuntia kestäneellä hyönteiskoettelemuksella oli rajut seuraukset.

Yhdysvaltain Oklahomassa asuva Carl Amos, 81, joutui aggressiivisten mehiläisten hyökkäyksen kohteeksi kesäkuun alussa kotonaan Mayvillessa. New York Post ja uutiskanava CNN kertovat, että kolmen tunnin aikana häntä pisti yli 200 mehiläistä.Yllä näytetään kuvia hänestä sairaalasta!

Mehiläiset hyökkäsivät kesken nurmikonleikkuun

Mediatietojen mukaan Amos oli leikkaamassa nurmikkoa, kun pörriäiset kävivät hänen kimppuunsa. Hän yritti hätistellä niitä pois, mutta ei onnistunut. Hän sanoo, että niitä pyrki hänen hiustensa sekaan sekä suuhunsa ja nenäänsä.

Onnistuin lyömään joitain niistä käsilläni, mutta ei niitä vain pysty tappamaan tarpeeksi nopeasti, Carl kertoi Fox 8 -uutisasemalle.

Ajattelin, että nyt on parempi pitää suu kiinni, etteivät ne pääse sinne, hän sanoo.

Mehiläishyökkäyksen kerrotaan kestäneen kolme tuntia. Mediatietojen mukaan hän mursi hötäkän seurauksena lonkkansa kaatuessaan kesken pakoyrityksen.

Omaiset uskovat, että miehen kimppuun käyneet hyönteiset olivat afrikkalaistuneita mehiläisiä, joita myös tappajamehiläisiksi kutsutaan.

Ambulanssilla sairaalaan

Amosin piina päättyi, kun naapurissa toimivassa yrityksessä työskennellyt mies sattui tulemaan paikalle ja soitti ambulanssin. Tämän uskotaan pelastaneen 81-vuotiaan hengen.

Amos vietiin paikallisen sairaalan ensiapuun saamaan hoitoa. Ensiavun jälkeen Amos siirrettiin toiselle osastolle lonkkaleikkaukseen. Nyt hän toipuu koettelemuksistaan.

Hän voi henkisesti hyvin, mutta edessä on pitkä toipumisprosessi, hänen tyttärensä kertoi Amosin hoitoja varten perustetun joukkorahoituskampanjan sivuilla.

Mehiläispesä aiotaan poistaa Amosin pihalta ennen kuin hän palaa kotiin.

Lääkärin mukaan harvinaisen raju mehiläistapaus

Johtava lääkäri Savannah Phillips kertoo New York Postille, ettei ole koskaan nähnyt näin rajua tapausta. Amosin saamat pistot olivat keskittyneet kasvoihin ja käsiin.

Phillipsin mukaan Amos on onnekas, kun jäi eloon. Noin suuri määrä mehiläisten pistoja voi olla hengenvaarallista, sillä pistot voivat saada turvotuksen yltymään niin pahaksi, että hengitystiet alkavat umpeutua. Erityisen vaarallisia pistot voivat olla allergikolle.

Katso myös: Mikä auttaa hyönteisten pistoihin ja puremiin?

Mikä auttaa hyttysen paukamiin, paarman puremiin ja ampiaisten pistoihin? 7:55
Haastattelussa Viiden jälkeen -ohjelmassa yleislääketieteen erikoislääkäri Juha Heino kesällä 2022.

Lue myös:

    Uusimmat