20.4.2004 Kaali-kasvispata

Kaali-kasvispata

  • 1/2 valkokaali
  • 200 g hapankaalia
  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 200 g vihreitä papuja
  • 3-4 varsisellerin vartta
  • oreganoa
  • timjamia
  • chiliä
  • (suolaa)
  • kylmäpuristettua rypsiöljyä
  • Liemi:
  • Tomaattimurskan liemi
  • sipulia
  • porkkanaa
  • selleriä
  • yrttien varret
  • vettä
  • valkopippuria

Suikaloi kaali ja hienonna sipuli. Paloittele porkkanat sekä varsiselleri. Kuullota edellisiä öljytilkassa kattilassa tai padassa 5-10 minuuttia. Lisää joukkoon tomaattimurska, pavut, chili, mausteet sekä vihannesliemi. Hauduta kunnes kasvikset ovat kypsiä. Tarkista maku. Tarjoa pata tumman riisin kera.

Keitä vihanneksista, tomaattiliemestä sekä vedestä maukas liemi pataa varten.

Resepti: Jyrki Sukula/Ruokala

Lue myös:

    Uusimmat