2. Tahrattu maine

Smashin toisen tuotantokauden 2. jaksossa musikaalin tulevaisuus on vaarassa Eileenin talousongelmien vuoksi. Vastoinkäymisistä huolimatta tuottaja ei ole valmis vielä luovuttamaan.

Eileen yrittää pelastaa musikaalin rahatilanteen ja istuu alas lakimiestensä kanssa. Hän uskoo voivansa jatkaa projektia pian.

Karen menee tapaamaan baarissa näkemäänsä nuorta säveltäjänalkua Jimmya, joka ei kuitenkaan vaikuta kiinnostuneelta yhteistyöstä. Jimmyn säveltäjäkumppani Kyle näkee Karenin ja juoksee tämän perään. Hän lupaa, että he ovat Jimmyn kanssa säveltämässä jotain todella upeaa ja tarvitsevat Karenin apua.

Tom on huolissaan Juliasta, joka on maannut sängynpohjalla monta päivää. Julian aviomies Frank on julkistanut tiedon heidän tulevasta avioerostaan, ja nainen ei halua nähdä ketään.

Myöhemmin Ivy avautuu Julialle vaikeuksistaan löytää töitä. Pitäisikö hänen vain lopettaa uransa ja tehdä jotain muuta elämällään? Julia ennustaa, että Ivy saa vielä uusia tilaisuuksia.

Viisi tanssijaa syyttää Derekiä seksuaalisesta häirinnästä. Kun Derek tapaa agenttinsa, hän saa kuulla, että syytösten takia hänet on potkittu ulos uudesta The Wiz -musikaaliprojektista.

Myöhemmin Derek hukuttaa huoliaan baarissa ja päätyy iskemään varattua naista. Saatuaan pakit hän näkee päiväunen, jossa seksikkäät naiset tylyttävät häntä. Juopunut Derek päättyy Ivyn ovelle ja pyytää naiselta anteeksi käytöstään.

Tom saa kuulla, että Juliasta liikkuu huhuja. Ilkeät kielet sanovat, että sanoittaja olisi saanut hermoromahduksen Bombshell-musikaalin takia. Onko Tomin ja Julian yhteistyö loppumassa? Tom yrittää kuopata huhut ja sanoo heidän saapuvan yhdessä illan gaalatilaisuuteen ja valehtelee heidän jopa pitävän puheen.

Tomin yllätykseksi Julia innostuu uutisesta ja alkaa kirjoittaa puhetta. Saavuttuaan gaalaan Julia tajuaa kuitenkin äkkiä, että hänen kumppaninsa on valehdellut. Tom sanoo raivostuneelle naiselle, että tämä vaarantaa pian molempien uran.

Karen ja Kyle päättävät saada Jimmyn innostumaan yhteistyöstä. Baarissa Karen flirttailee säveltäjän kanssa ja yrittää voittaa tämän puolelleen esittämällä Jimmyn ja Kylen kirjoittaman kappaleen. Kun Jimmy tajuaa Kylen näyttäneen Karenille heidän kappaleitaan, hän haukkuu molemmat.

Eileen saa töykeän vastaanoton gaalassa. Hänen maineensa on vaarassa rahoitusongelmien takia. Todistaakseen lahjakkuutensa Julia ja Tom pyytävät Ivyn esittämään kappaleen Bombshellista ja ilmoittavat musikaalin saapuvan Broadwaylle pian! Seuraavana aamuna Karen pyytää anteeksi Tomilta käytöstään. Kuultuaan Ivyn esityksen hän uskoo taas musikaalin menetykseen.

Saatuaan Kylelta läksytyksen Jimmy suostuu tekemään yhteistyötä Karenin kanssa. Hän antaa Karenille kappaleitaan kuunneltavaksi.

Ivy saapuu Derekin luokse toiveikkaana, mutta näkeekin Karenin asunnossa. Karen onnittelee Ivya edellisillan esityksestä, mutta muistuttaa tylysti, että tämä oli vain hänen tuuraajansa. Ivyn lähtiessä pää painuksissa, Karen ja Derek käyvät töihin. Mitä mieltä Derek on Kylen ja Jimmyn sävellyksistä?

Jaksossa kuultua musiikkia:


Would I Lie to You? (esittäjät Katherine McPhee ja Megan Hilty)

Caught in the Storm (esittäjä Katherine McPhee)

They Just Keep Moving the Line (esittäjä Megan Hilty)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja