Mainos

19-vuotiaana Miss Suomi -kilpailuun osallistunut Sara Sieppi: "Olen miettinyt jälkikäteen, että mitä järkeä siinä oli"

2:15

Sara Sieppi puhui omista missiajoistaan MTV Viihteelle ennen viikonloppuna juhlittua missifinaalia.

Viikonloppuna kruunattiin vuoden 2018 Miss Suomi. Voittajaksi selviytyi 23-vuotias Alina Voronkova. Paikalla oli myös vuoden 2011 Miss Suomi Sara Sieppi, joka muisteli MTV Viihteen haastattelussa omaa finaalikokemustaan ja aikaansa missinä. 

Sieppi osallistui Miss Suomi kilpailuun vain 19-vuotiaana ja hän saavutti ensimmäisen perintöprinsessan tittelin. Miss Suomi hänestä tuli, kun Pia Lamberg luopui kruunustaan. Nykyään Sieppi kokee lähteneensä kilpailuun aivan liian nuorena.

– Silloin olin todella jännittynyt. En tiedä, miksi olen edes ylipäätään lähtenyt 19-vuotiaana kilpailemaan. Nyt olen miettinyt jälkikäteen, että mitä järkeä siinä oli. Olin tosi nuori ja todella tietämätön elämästä, Sara puntaroi MTV Viihteelle.

Misseys käänsi aikanaan Siepin elämän päälaelleen, kun tittelin mukana tuli uusi työ sekä muutto Helsinkiin.

– Tavallaan kaikki muuttui. Jätin perheen ja ystävät sinne ja aloitin uudet työt täällä, Torniosta kotoisin oleva Sieppi muistelee maisemanvaihdostaan.

Sieppi painottaa rohkeutta isona osana missin työtä ja neuvookin uutta Miss Suomea ottamaan kaikki uudet tilanteet rohkeudella vastaan.

– Missivuoden aikana tulee paljon uusia tilanteita ja mennään oman mukavuusalueen ulkopuolelle. Sitten uskaltaa heittäytyä niihin tilanteisiin ja huomata, että tämä on oikeasti kivaa ja hauskaa, Sieppi muistuttaa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja