18-vuotiaan Danican överisynttärit maksoivat 25 000 euroa: "Ne olivat toteen käynyt unelma"

Milja on työkseen juhlien prinsessa 4:05
Todellista prinsessaelämää! Milja Korpela työskentelee prinsessaesiintyjänä, jota voi tilata esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhliin. ​​​​​​​

Danica järjesti ylelliset 18-vuotisjuhlat, joiden hintalappu oli melkoinen. 

Mitä sinä teit 18-vuotispäivänäsi? Danica Carmelina vietti Joutsenlampi-baletin teeman mukaisia juhlia, joiden hintalappu sai monet haukkomaan henkeään.

18-vuotispäivä tunnetaan Filippiineillä debyyttinä eli ensiesiintymisenä. Se on monille nuorille äärimmäisen tärkeä juhla.

Filippiineillä asuva Danica järjesti omana suurena päivänään 170 hengen juhlat, joille tuli hintaa yli 25 000 euroa. Pirskeitä olivat järjestämässä stylistit, suunnittelijat ja jopa valaisuryhmä. Musiikista vastasi orkesteri.

"En koskaan enää käytä sitä, koska haluan muistaa sen syntymäpäiväasunani"

Juhlia varten Danicalle oli valmistettu kaksi juhlapukua. Vaaleanpunaisen, morsiustyyppisen mekon laahusta koristi joutsen.

– Teimme yhdessä työtä (suunnittelijan kanssa) luodaksemme lookin. Mekko maksoi noin 7000 euroa ja se oli täydellinen. En koskaan enää käytä sitä, koska haluan muistaa sen syntymäpäiväasunani, Danica kertoo vaaleanpunaisesta unelmamekostaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Toinen asu oli pikkumusta, johon Danica pukeutui vanhemman väestön poistuttua juhlista. Sitä Danica aikoo käyttää toistekin.

"Kun ajattelen juhlia, en muuttaisi mitään"

Balettia tanssiva Danica esitti vierailleen myös tanssinumeron. Lahjaksi hän sai esimerkiksi Louis Vuittonin laukun; vierailleen Danica järjesti pelejä ja visoja, joista saattoi voittaa lahjakortteja.

Danica oli suunnitellut juhliaan pikkutytöstä asti.

– Nyt, kun ajattelen juhlia, en muuttaisi mitään. Ne olivat toteen käynyt unelma, Danica kuvailee.

Seuraavaksi nuori nainen suuntaa yliopistoon opiskelemaan lääkäriksi.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat