165-kiloinen järkäle höykytti vapaaottelukehässä TikTok-kaksosia – katso brutaali video

Vuoden 2017 maailman vahvin mies Eddie Hall tarjoili brutaalin näytöksen MMA-debyytissään, kun hän kohtasi somepersoonina tunnetut Neffatin kaksoisveljekset World Freak Fight League -tapahtumassa.

Hall ei saanut ottelusta sen suurempaa vastusta, vaikka oli yksin kahta vastaan. Hän oli aiemmin hävinnyt nyrkkeilyssä World Freak Fight League -tapahtumassa Hafthor Bjornssonille ja nyt oli edessä MMA-debyytti.

165-kiloinen Hall kohtasi ottelussa Neffatin veljekset Jamil ja Jamelin. He välttelivät Hallia kahden ensimmäisen erän ajan, mutta kolmannessa erässä alkoi tapahtua. Hän ensin heitti toisen veljeksistä maahan, puolustautui toista vastaan, tyrmäsi maasta nousseen veljen ja otti ottelusta selvän voiton.

TikTokissa 19 miljoonaa seuraajaa omaavilla Neffatin veljeksillä oli ollut kovaa uhoa ottelun alla ja toinen heistä oli läpsäissyt Hallia, joka oli tämän jälkeen uhannut tyrmätä kaksoset. Neffatit olivat puolestaan ihmetelleet, kuinka Hall oli suostunut otteluun heitä vastaan.

– Luulin hänen olleen isompi. Hän sanoo, että tulee tekemään tätä ja tätä, mutta hän on niin hidas. Olemme harjoitelleet ammattilaisten kanssa. Voin kuvitella, että 45 sekunnin sisällä hän haluaa apua tai heittää pyyhkeen kesään ja alkaa itkemään, Neffatit sanoivat ottelun alla.

Mieli oli kuitenkin muuttunut ottelun päätyttyä tyrmäykseen.

– Sen on täytynyt olla hyvä lyönti, koska en muista mitään. Ihmiset huusivat minulle yleisöstä ja minä huusin heille takaisin, että tulkaa te itse v***u ottelemaan häntä vastaan ja katsotaan pystyttekö siihen, toinen veljeksistä sanoi.

Katso alta ottelun brutaali ratkaisu.

Lue myös:

    Uusimmat