150-kiloinen Melissa osti häämekon, jota vihasi – pääsi ostamaan uuden, kun paino putosikin 70 kiloa

Häitään siirtämään joutunut Melissa juhli lopulta suurta päiväänsä lähes 70 kiloa kevyempänä.

Melissa Williamsin häät myöhästyivät kaksi vuotta, mutta häntä ei lopulta harmittanut. Walesissa asuva nainen juhli häitään lopulta lähes 70 kiloa kevyempänä. Katso Melissan muodonmuutos yllä olevalta videolta!

Oli jo ostanut hääpuvun: "Vihasin sitä, miltä näytin"

Alun perin Melissan oli tarkoitus avioitua miehensä Chrisin, 29, kanssa kesällä 2020. Koronapandemian vuoksi häitä kuitenkin piti lykätä.

Melissa painoi ennen häitään 150 kiloa ja oli jo ostanut hääpuvun kokoa 56–58. Nainen myöntää inhonneensa asua.

– Vihasin mekkoa, jonka olin ostanut, mutta hankin sen vain siksi, että ajattelin, ettei mikään mekko näyttäisi ylläni kivalta. Vihasin sitä, miltä näytin, Melissa kuvailee Daily Mailin mukaan.

– Olen ollut iso niin kauan kuin muistan. Söin salaa ja ahmin.

Hän söi noutoruokaa neljästi viikossa. Painon noustessa mieliala laski.

– Olin onneton. En lähtenyt kotoa ja eristin itseni ihmisistä ympärilläni, Melissa kuvaa.

Melissa oli alamaissa: hän ei kyennyt juoksemaan tai leikkimään 6-vuotiaan poikansa kanssa. Huvipuistossa Melissa ei voinutkaan mennä laitteisiin, koska turvakaari ei mahtunut sulkeutumaan.

– En koskaan ollut kokenut oloani niin nöyryytetyksi kuin silloin, hän kuvaa.

Ymmärsi terveytensä olevan vaarassa

Melissan selkää särki ja hän joutui syömään verenpainelääkkeitä. Hän ymmärsi terveytensä olevan vaarassa. Myös hänen vanhempansa kantoivat huolta tyttärensä hyvinvoinnista. Lopulta apu tuli heiltä: kun Melissa alkoi harkita lihavuusleikkausta, vanhemmat lupasivat maksaa sen.

– Vanhempani olivat niin huolissaan ja halusivat minun vain tulevan terveemmäksi. Koin ulkonäköni nöyryyttävänä, Melissa sanoo.

Joutui ostamaan uuden hääpuvun

Operaatio tehtiin elokuussa 2021. Häitä juhlittiin lopulta huhtikuussa 2022 – ja ikävä hääpukukin vaihtui toiseen! Koska Melissa oli pudottanut jo lähes 70 kiloa, hän käytti suurena päivänään täysin uutta mekkoa, jonka koko oli 44.

Melissa kertoo olevansa kiitollinen koronapandemialle, koska se muutti hänen elämänsä. Hän kertoo myös voineensa nauttia juhlasta täysin rinnoin ajattelematta ulkonäöstään negatiivisesti. Aiemmin hän oli ollut ahdistunut.

– Odotin häitä aiemmin kauhulla, koska minun pitäisi valmistautua ja pukeutua hääpukuuni, vaikka oloni oli karmea, Melissa sanoo.

– Uusi mekkoni oli kokoa 44 ja olin niin onnellinen, kun katsoin itseäni peilistä se ylläni. Oloni oli uskomaton ja päiväni oli upea, en huolehtinut painostani.

Melissa kiitteli tarinansa jakamisesta ja saamastaan tuesta somessa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

"Oloni on parempi kuin koskaan"

Häämatkallaan Melissa käytti bikineitä ensimmäistä kertaa elämänsä aikana. Enää hän ei kokenut tarvetta peittää kehoaan.

– Tunsin oloni ihastuttavaksi. Kun painoni alkoi pudota, oli surrealistista huomata kaikki muutokset kehossani. Oloni on parempi kuin koskaan ja olen niin paljon terveempi, Melissa sanoo.

Nyt hän jaksaa paitsi kävellä, myös käydä kuntosalilla.

– Se [leikkaus] on paras koskaan tekemäni päätös, hääpäiväni oli parempi kuin olisin uskaltanut toivoakaan.

Lue myös:

    Uusimmat