15.2. Fiinimpi hernekeitto ja modernit laskiaispullat

Meri-Tuuli leipoo . Henkka puolestaan valmistaa kermaisen, , jossa lisukkeena on paistettuja pekonisuikaleita ja paahdettuja kurpitsansiemeniä. Niki valmistaa ja basilikalla maustettua aiolia.

Meri-Tuuli tuo ruokajuomaksi laadukkaan mutta edullisen portugalilaisen valkoviinin, josta myös sommelier Niki vaikuttuu. Niki tuo lahjaksi suomalaista design-keramiikkaa. Henkka valitsee letkeää ruokailumusiikkia 60–70-luvun henkeen.

Viini: valkoviini Evel, Alko 8,60 €
Lahja: Päivi Juma-Hassanin suunnittelema Kippi-kulho,
Design Forum Shop 49,00 €
Musiikki: Jose Feliciano: Feliciano! Popparienkeli

(Köyhät ritarit 15.2.2007)

Lue myös:

    Uusimmat