Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

15.11. Minestronekeitto ja kanelinen pannacotta

Julkaistu 15.11.2006 00:00(Päivitetty 15.11.2006 09:38)

Minestronekeitto

  • 100 g savukinkkua
  • 1 porkkana
  • 50 g selleriä
  • 1 sipuli
  • 50 g pakasteherneitä
  • 100 g spagettia tai pieniä makaroneja
  • 1,5 l hyvää lihalientä
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • ripaus chiliä tai cayennenpippuria
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka ruokaöljyä

Paloittele kinkku, porkkana, selleri ja porkkana pieniksi kuutioiksi. Kuullota kasviksia öljytilkassa hetki ja lisää tomaattipyree ja savukinkku. Sekoita ja kaada lihaliemi kattilaan. Mausta suolalla, mustapippurilla ja chilillä ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää spagetti ja keitä pasta kypsäksi. Lisää viimeisenä herneet. Tarkista maku ja koristele tuoreilla yrteillä.

Kanelilla maustettu pannacotta

  • 4 dl kermaa
  • 2 dl maitoa
  • 1 dl sokeria
  • 1 –2 kanelitankoa
  • 2,5 liivatelehteä

Laita liivatelehti 10 minuutiksi likoamaan kylmään veteen ja kiehauta sillä välin kattilassa kerma, maito, sokeri sekä kaneli. Pidä seos kuumana ja lisää puristettu liivate joukkoon hyvin sekoittaen. Siivilöi pannacotta massa ja jaa se annosmaljoihin tai laseihin ja nosta jääkaappiin hyytymään vähintään 4 tunniksi. Koristele tuoreilla marjoilla ja tomusokerilla.

Reseptit: Alex Nurmi

Lifestyle

Lisää aiheesta:

Joulupöydän juustot kuntoon: Asiantuntija kertoo, miksi paksukaan homekerros ei aina ole vaarallinenMeteorologi Jenna paljasti kolmen päivän ruokavalionsa: "En suosittele tätä kenellekään"Kaivoluoto vs. Syrjänen: Kaksi tapaa tehdä graavilohi, mutta kumpi on parempi?Nyt on hyvä joulukinkun kuorrute: "Nopea ja helppo"Voiko vatsa "räjähtää" joulusyömisen seurauksena? Tällaisia ähkyn seuraukset voivat ollaViikkohoroskooppi

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 15:13
    Jouluruoka

    Joulupöydän juustot kuntoon: Asiantuntija kertoo, miksi paksukaan homekerros ei aina ole vaarallinen

  • 12:20
    Jouluruoka

    Meteorologi Jenna paljasti kolmen päivän ruokavalionsa: "En suosittele tätä kenellekään"

  • 10:43
    Jouluruoka

    Kaivoluoto vs. Syrjänen: Kaksi tapaa tehdä graavilohi, mutta kumpi on parempi?

  • 08:09
    Jouluruoka

    Nyt on hyvä joulukinkun kuorrute: "Nopea ja helppo"

  • 06:44
    Vatsavaivat

    Voiko vatsa "räjähtää" joulusyömisen seurauksena? Tällaisia ähkyn seuraukset voivat olla