15 000 mehiläisen parvi valtasi auton New Mexicossa – näky voi hirvittää!

Vapaalla ollut palomies auttoi 15 000 ampiaisen hyökättyä autoon – karmiva näky! 0:54
Katso videolta kuvia pelastusoperaatiosta!

Mehiläiset valtasivat auton New Mexicossa, kertoo New York Post. Paikalle kutsuttiin palomies, joka toimii vapaa-ajallaan mehiläisten hoitajana. Häneltä kesti kaksi tuntia pyydystää ötökät pois autosta. Niitä oli kaiken kaikkiaan 15 000.

Sunnuntaina 28. maaliskuuta eräs New Mexicossa asuva henkilö meni kauppaan ja jätti auton ikkunat auki siksi aikaa. Kun hän palasi autolleen, laittoi ostokset auton kyytiin ja oli aikeissa lähteä ajamaan, hän huomasi, että takapenkillä oli valtava mehiläisparvi. Ötököiden invaasiosta kertoo paikallinen palolaitos Facebook-sivullaan

Mehiläishoitaja-palomies pelasti tilanteen

Apuun kutsuttiin tuona päivänä vapaalla ollut palomies Jesse Johnson, joka toimii myös mehiläisten hoitajana. Häneltä meni kaksi tuntia pyydystää kaikki pörriäiset pois autosta, jonka jälkeen mies vei ne kotitilalleen. Mehiläisiä oli kaiken kaikkiaan 15 000. 

Johnsonin suorittamasta pelastusoperaatiosta otettiin valokuvia, jotka julkaistiin Facebookissa. Voit katsoa kuvat yllä olevalta videolta! Kuvissa näkyy, miten suojavarusteisiin pukeutunut Johnson tyynen rauhallisesti pyydystää mehiläisiä, kun moni saattaisi olla vastaavassa tilanteessa aivan kauhuissaan. 

Vain yksi henkilö, kaupan järjestyksenvalvoja, sai piston. 

On epäselvää, miksi auto kiinnosti mehiläisiä niin kovasti ja mistä ne tulivat. 

Lue myös:

    Uusimmat