14-vuotias Daisy kuoli syöpään ennen kuin pääsi koulun tanssiaisiin – äiti osallistui tyttärensä puolesta: "Muistot saavat minut jatkamaan"

1:19
Tämä mies muisti kehotuksen 21 vuoden takaa – opettajalle huikea juhlakutsu

Yksi Daisyn viimeisiä toiveita oli päästä koulun päätöstanssiaisiin. Syöpä kuitenkin vei 14-vuotiaan tytön ennen tanssiaisia. Daisyn ystävät kuitenkin kutsuivat hänen äitinsä juhliin kanssaan.

Sarah Griffiths juhli koulun päättäjäistansseissa tänä vuonna. Juhlat olivat katkeransuloiset, sillä Sarahin, 44, oma tytär ei koskaan ehtinyt mukaan juhlallisuuksiin: Daisy kuoli luusyöpään 14-vuotiaana vuonna 2017, kertoo BBC.

Tanssit olivat viimeinen toive

Yksi Daisyn viimeisiä toiveita oli Sarahin mukaan päästä koulun päätöstanssiaisiin. Toinen Daisyn toive oli saada nähdä hänen veljiensä kasvavan aikuisiksi.

Kumpikaan ei toteutunut. Daisy sairasti kaksi vuotta, kunnes lääkärit kertoivat perheelle, ettei mitään ole tehtävissä.

– Muistot saavat minut jatkamaan. Koska hän hymyili kaiken läpi, minun täytyy jatkaa hymyilyä, Sarah kuvailee.

Ystävät kutsuivat äidin juhlimaan

Daisykin sai viimeiset tanssiaiset ennen kuolemaansa, kun hänen ystävänsä järjestivät tämän kunniaksi tanssiaiset. Prom-tansseihin tyttö ei kuitenkaan päässyt.

Jos kuva ei näy, katso se täällä. ​​​​​​​

Sarah päätti kunnioittaa Daisyn muistoa menemällä itse tämän juhliin sen jälkeen, kun yksi Daisyn ystävistä oli pyytänyt häntä mukaan.

– Kysyin, miltä hänestä tuntuisi, jos menisin mukaan, ja hän sanoi "emme haluisi kokea sitä ilman sinua". Se oli hyvin erityistä, Sarah kuvailee.

– En olisi jättänyt sitä väliin mistään hinnasta. Tiesin, että pienen tyttöni olisi pitänyt olla siellä, ja se oli suuri kunnia. Oli ehdoton etuoikeus olla siellä.

"Aion olla vahva tyttöni vuoksi"

Sarah otti mukaan Daisyn 9-vuotiaan Zak-veljen ja vietti iltaa Daisyn ystävien kanssa. Ilta oli katkeransuloinen. Tanssiaisissa Sarah esiteltiin yleisölle erityisvieraana, hän poseerasi kuvassa Daisyn oppilastovereiden kanssa ja sai myös kukkakimpun.

Kuva juhlista. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Sarah on Daisyn kuoleman jälkeen kerännyt jo kymmeniä tuhansia puntia hyväntekeväisyysjärjestölle, joka osallistui Daisyn hautajaiskuluihin.

– Ihmiset sanovat, että näytän ulospäin vahvalta, mutta sisältä olen täysin rikki. Mutta aion olla vahva tyttöni vuoksi. Minua auttaa se, että Daisy muistetaan. Hän on tehnyt suuren vaikutuksen kaikkien elämään, hän on koskettanut niin monia sydämiä, Sarah sanoo.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja