Mainos

14 ”outoa” asiaa, joita kaikki tekevät harrastaessaan seksiä – ja jotka ovat oikeasti normaaleja

Jokaisella meistä on jonkinlainen ”seksi-ilme”. Myös muut seksin aikana tapahtuvat, oudot asiat ovat normaaleja!

Ähinää, outoja ääniä, asiaton vitsi – seksin aikana sattuu ja tapahtuu! Useimmat nolostuttavista tilanteista ovat kuitenkin aivat normaaleja!

Sinun ei tarvitse hävetä, että...

1. Ilmeesi ovat outoja

Jokaisella meistä on jonkinlainen ”seksi-ilme”. Ilmeily seksin aikana on normaalia ja yleistä – miksi seksi-ilmeestä muuten vitsailtaisiin elokuvissa? Lisäksi ilme on outo vain, jos sitä ajattelee poissa kontekstista, eroottisen tilanteen ulkopuolella. Oudot naamanvääntelyt kuuluvat seksiin!

2. Kerrot oudon vitsin

Seksuaalinen lataus saa ujoimmankin ihmisen sisäisen Chandler Bingin heräämään. Yhtäkkiä sitä tuntee vastustamatonta halua osoitella alushousujaan sanoen ”say hello to my little friend”, tai muuta samantapaista. Ei se mitään – meistä jokainen vitsailee joskus oudolla hetkellä!

3. Pieraiset

Kyllä, sitä sattuu. Ei kannata hävetä.

4. Hups, anteeksi, anteeksi, anteeksi!

Yritit olla seksikäs ja näykkäisit tai puristit vahingossa liian kovaa. Nyt pyytelet anteeksi tuskasta voivottelevalta kumppaniltasi... Sellaista sattuu!

5. Saat naurunpuuskan

Seksin kuuluu olla hauskaa, joten nauraminen on aivan sallittua.

6. Jäät jumiin alushousuihisi

Tai paitaasi. Tai housuihin. Rintaliivit eivät aukea... Kaikille käy joskus näin!

7. Teet kauppalistaa

Kesken seksin mieleen hiipii erilaisia ajatuksia. Ne eivät ole epänormaaleja! Lähestulkoon jokainen meistä on joskus ajatellut ”mitähän telkasta tulee yhdeksältä” kesken aktin.

9. Kuolaat

Kumppanin suun hyväileminen sormella näyttää elokuvissa eroottiselta, ja siksi moni on kokeillut sitä. On myös aivan normaalia käyttää sylkeä liukuvoiteenomaisesti – mutta muista kuitenkin ostaa myös oikea liukuvoide!

10. Kehosi luontaisia toimintoja

Pidättelet pierua otsasuoni sykkien, koska pelkäät pilaavasi tunnelman. Et uskalla vaihtaa asentoa, jotta tilanne ei mene pilalle. Ota ihan rennosti! Ei seksin tarvitse olla niin vakavaa. Etkä ole edes ensimmäinen ihminen, joka pieree sängyssä.

11. Päästät "ilmapierun"

Juuri, kun pääsit yli tavanomaisesta ilmavaivasta, päästät vaginapierun. Niitä sattuu kaikille, katso vaikka!

12. Ääntelet, vaikkei oikeastaan huvita

Kun seksi on hyvää, se on hyvää. Joskus ääntelemisen tarkoitus kuitenkin on vain innostaa kumppania.

13. "Minun exäni teki niin, että..."

Alat kertoa kumppanillesi, millaiset liikkeet sängyssä saavat sinut villiksi. Tajuat, että puhut exäsi Raimon toiminnasta, ja yrität epätoivoisesti käyttää termiä "yksi tyyppi", jotta tämä ei paljastuisi.

Me ymmärrämme: se oli vahinko. Et halua lietsoa epävarmuutta! Ajattele asiaa omalta kantiltasi. Etkö itse haluaisi tietää, mistä kumppanisi pitää? Mitä väliä, jos hän oppi seksikikkansa aiemmalta kumppaniltaan? Ainakin sinä saat upeaa, ihanaa, toimivaa seksiä!

14. Olet saamaisillasi orgasmin, ja sitten...

Joskus orgasmi vain karkaa viime hetkellä. Ensin olet matkalla hekuman huipulle, ja sitten hän vaihtaa asentoa, sinä liikahdat – ja sinne meni! Lohduttaudu sillä, että voitte kokeilla pian uudelleen!

Miksi suomalaiset eivät enää harrasta seksiä?

10:00

Osittainen lähde: Bustle.com

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.