Päästelevätkö muutkin naiset näitä ääniä kesken yhdynnän? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

”Kun rakastelet takaapäin-asennossa, niin tapahtuuko usein niin, että emättimeesi pumppautuu ilmaa, joka sitten purkautuu äänekkäinä "ilmapieruina" kesken yhdynnän? Jos kohdallasi näin tapahtuu, miten suhtaudut/suhtaudutte asiaan?" kyselee nimimerkki Paljas uneksija.

Näin naiset vastasivat

"Onhan näitä sattunut. Minkäs sille tekee, ihan normaalia hommaa. Jos tilanne naurattaa, niin voi nauraa. Pierut (ja seksi) ovat tunnetusti hauskoja, turha siinä on alkaa nolostella. Täydellisen pierutonta seksiä on vain elokuvissa. Yhdessä naistenlehdessä oli muuten aiheeseen liittyen kerran maailman typerin neuvo: siinä sanottiin, että jos päästää kesken seksin ns. vaginapierun (siis SUPERNOLOA), niin miehelle pitää ärähtää "itsehän pumppasit minut täyteen ilmaa!" Hohhoh. Tuota lukiessani mietin, olisiko helpompi vain olla harrastamatta seksiä, jos se on niin vakavaa, että täytyy alkaa heti huutaa..."
– 30, takaapäin on jees-asento

"Tuttu juttu! Ilmiö on täysin kiinni siitä, mitä mies tekee, eli mies voi opetella välttämään tämän. Itse syytän miestä tapahtuneesta, sillä kyse on siitä, että hän pumppaa ilmaa sisääni. Sänky ei ole vakava paikka, eikä tälle ilmiölle voi kuin nauraa."
– 28, takaapäin on suosikkini 

"Eiköhän tätä kaikille ole joskus tapahtunut erilaisissa asennoissa. Seksiin kuuluvat mokat ja nolot äänet, eikä niitä tarvitse ainakaan tutun kumppanin kanssa joutua häpeämään. Jos joku mies ei ole vielä vastaavaan törmännyt, niin jo oli aika hänellekin tämä mystinen asia valjeta. Huumorilla eteenpäin vain! Ei kaiken, varsinkaan seksin, tarvitse olla niin vakavaa."
– 24, takaapäin toimii mukavana vaihteluna

"Se on fysiikkaa, kaikille käy niin. Sitten ollaan vaan kun ei oltaiskaan, eli ei huomioida asiaa."
– 36, takaapäin on erittäin jees

Lue myös:

    Uusimmat