Mainos

13.12. Lastenkirjoja pukinkonttiin

Lastenkirjavalikoimasta löytyy pukinkonttiin vaikka mitä ihanaa. Joulukalenterin vieraana olleen Irmelin Sandman-Liliuksen sekä suomeksi että ruotsiksi löytyvä kirja Rasse Rask ja ryöstetty Lucia kertomus siitä, miten merirosvopäällikkö ryöstää Lucia-neidon ja pieni Rasse-poika yrittää pelastaa hänet. Irmelin Sandman-Lilius on moneen kertaan palkittu lastenkirjailija ja kuvittaja, jonka töitä on aiemmin julkaistu lähinnä ruotsiksi.

Astrid Lindgrenin rakastetuista Peppi-kirjoista on tänä syksynä ilmestynyt uudelleen suomennettu ja kuvitettu kirja. Paljon keskustelua herättänyt kuvitus jakaa varmasti mielipiteitä, mutta saattaa myös tuoda iki-ihanalle Pepille uusia lukijoita.

Finlandia juniorin tänä vuonna voittanut Tatun ja Patun Suomi on mainio kirja, jossa veljekset Tatu ja Patu seikkailevat ympäri Suomea. Tämä kirja viihdyttää etenkin pieniä poikia, miksei tyttöjäkin.

Rakastetun Mauri Kunnaksen uusin koiramäki-kirja on Koiramäen lapset ja Näkki. Kuten aiemmissa Koiramäki-kirjoissa, myös tässä valotetaan lapsille hauskalla tavalla historiaa. Runsaassa kuvituksessa riittää tutkimista moneksi lukukerraksi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.