300 g broilerinmaksaa
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
50 g voita
1 rkl oliiviöljyä
2 tuoretta rosmariinin oksaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
tilkka sherryä, konjakkia tai portviiniä
Kuori ja viipaloi sipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota kuumalla pannulla oliiviöljyssä ja lisää sitten maksat. Ruskista tovi ja lisää sitten rosmariinin lehdet joukkoon. Lisää sherry tai muu alkoholi ja laita seos uunivuokaan. Paahda uunissa 200 asteessa n. 10 min. Lisää voi ja soseuta seos kuumana tehosekoittimessa. Mausta suolalla ja pippurilla. Laita pasteija esim. kuumennettuihin lasipurkkeihin. Säilyy hyvin kylmässä. Tarjoa paahdetun leivän ja salaatin kera.
Energia: 950 kJ / 227 kcal
Prot. 15 g, hh 3 g, ra. 16 g