12-vuotiaana Crystal inhosi kehoaan – piirtää nyt pluskokoisia Disney-prinsessoja auttaakseen muita

Milja on työkseen juhlien prinsessa 4:05
Tässäpä todellinen unelmien työ! Milja Korpela työskentelee prinsessana, jota voi tilata esimerkiksi lasten syntymäpäiväjuhliin. ​​​​​​​

Crystal piirtää Disney-prinsessoja pluskokoisina.

Crystal Walter julkaisee Instagramissa uusittuja kuvia Disney-prinsessoista. Crystal piirtää prinsessoja pluskokoisina, koska haluaa esitellä erilaisia kehomalleja.

Inspiroitui kokemuksistaan lapsena

– Kun olin lapsi, olin lihava, ja halveksin omaa kehoani, Crystal kertoo Scary Mommy -sivuston haastattelussa.

– Muistan, kun olin 12–13-vuotias ja kävin vaatekaupassa keskustelun äitini kanssa. Sanoin hänelle: "En ole edes ihmisen muotoinen". Tieto siitä, että olen yksi lukemattomista muista, joilla on samanlaisia inhottavia ajatuksia, särkee sydämeni ja musertaa minut.

Crystalin mukaan suuri osa ongelmaa on erilaisten kehojen puuttuminen mediasta. Nainen kertookin saaneensa kiitosviestejä ihmisiltä, joita hänen piirrostensa katsominen on auttanut.

– On erityisen rohkaisevaa kuulla, että taidettani käytetään koulun esitelmissä kehonkuvasta, tai että vanhemmat, jotka ovat seuraajiani, näyttävät kuvia lapsilleen.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Selaa kuvia nuolilla. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Muistaa isän kannustavat sanat

Crystalin mukaan Disney-hahmojen piirtäminen on ollut myös terapeuttinen kokemus. Nainen on saanut harrastuksestaan voimaa myös pandemia-aikaan; koronakotoilun stressaavuuden lisäksi hän menetti maaliskuussa 2020 isänsä.

– Viimeisessä oikeassa keskustelussa, jonka kävimme, hän mainitsi, miten ylpeä on työstä, jota olen tehnyt, Crystal kuvailee.

– Nyt, kun piirrän, tuntuu, että kaikki on kuten ennenkin. Piirtäminen tarjoaa muutaman tunnin rauhaa kerrallaan.

Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat