Muotibrändiä syytettiin mallin "kauheasta photoshoppauksesta" – netissä vastaisku: "Jos olisin kuvan nainen, olisin todella loukkaantunut"

Pluskokoinen malli raivostui hoikennussovellukselle 1:08
Tätä kuvaa oli käsitelty! Pluskokoinen malli Tess Holliday raivostui, kun hänen kuvaansa käytettiin hoikennussovelluksen mainoksessa. 

Muotibrändiä syytettiin mallin lantion ja vyötärön käsittelemisestä liian laihaksi. Somekansa kuitenkin ryntäsi puolustamaan mallia.

Australialaisbrändiä syytetään tökeröstä kuvamuokkauksesta. Camilla and Marc -niminen muotimerkki puolusti kuvavalintaansa netissä, ja saikin tukea myös somekansalta.

Syytettiin kuvan käsittelemisestä

Yritys julkaisi Instagramissa kuvan mallista, jolla on yllään brändin liikuntavaatteita. Seuraajien huomio kuitenkin kiinnittyi naisen käsiin ja lantioon. Kuvaa pidettiin selkeästi käsiteltynä, ja lantiota liian kapeana, kertoo Fox News.

Kyseinen kuva. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

– Tämä ei ole terveellinen kuva näin vaikutusvaltaiselta brändiltä, Instagram-käyttäjä Jessica Tessier kritisoi.

– Miksi Camilla and Marc käyttää edelleen laihoja ja lapsenkaltaisia malleja, ja sitten photoshoppaa heidät vielä laihemmiksi? Tämä on todella vastuutonta eikä enää ajantasaista. Aika uudistaa brändistrategia, nimimerkki Wen suomii.

– Tämä photoshoppaus on niin kauhea, mitä te teette? nimimerkki kearney ihmettelee.

Omaa 60-senttisen vyötärön

Kuvan malli on Alannah WaltonMallitoimiston kuvauksen mukaan 177-senttisellä Allannahilla on 60-senttinen vyötärö ja 89-senttinen lantio. Camilla and Marcin mukaan kuvaa ei olekaan käsitelty.

– Tämän mallin vartalon muotoa ei ole photoshopattu tai muutettu millään tavalla, yritys totesi kommentoijille.

"Olen sokissa siitä, miten vapaasti ihmiset häpäisevät tätä kaunista naista"

Osa kommentoijista huomauttaa, ettei kenenkään vartalomallia saa haukkua. Moni toteaa, että Alannahin kuvan kritisointi tuntuu olevan täysin sallittua siksi, että hän on hoikka.

– Olen sokissa siitä, miten vapaasti ihmiset häpäisevät tätä kaunista naista, ja se on ok vain siksi, että hän on laiha. Uskomatonta. Jos olisin kuvan nainen, olisin todella loukkaantunut, Chana Berger kirjoittaa.

– En usko, että kuvaa on muokattu. Kun katsoo Alannahin Instagram-sivua, hän vaikuttaa olevan luontaisen laiha ja hänellä on kaunis keskivartalo! On sääli, että kaikki vain hyppäsivät johtopäätökseen siitä, että kuva on photoshopattu, Sally Denham sanoo.

Kommentoija Shannon Golden kertoo tulleensa katsomaan kuvaa, koska luki "suuresta kuvankäsittelymokasta". Kuvan nähtyään hän kuitenkin uskoo, ettei mokaa ole tapahtunut.

– Mielestäni hän vain näyttää upealta. Hän ei ole vain laiha, hän on treenattu. Hänen ihonsa hehkuu. Hän näyttää terveeltä, Shannon kirjoittaa.

Alannah toisessa kuvassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Alannah toisessa kuvassa. Jos julkaisu ei näy, katso se täällä.

Lue myös:

    Uusimmat