Salvialla maustettua kuhaa
- 4 suomustettua kuhafileetä
 - 1 nippu/ruukku tuoretta salviaa
 - 1 sitruuna
 - 50 g voita
 - suolaa
 - valkopippuria
 
Mausta kuhafileet lihapuolelta suolalla ja valkopippurilla. Aseta fileet pellille leivinpaperin päälle. Ruskista voi pannulla ja lisää joukkoon hienonnettua salviaa ja 1 sitruunan mehu. Lusikoi kuhafileiden päälle. Paista kala fileitä 200 asteisessa uunissa noin 7-10 minuuttia.
Parsa-perunapaistos
- 1 nippu vihreää parsaa
 - 6 perunaa
 - kevätsipulia
 - nokare voita
 - suolaa
 - valkopippuria
 
Kuori parsat huolellisesti. Pilko ne noin 3 cm pitkiksi paloiksi. Kuori ja viipaloi perunat. Hienonna kevätsipuli. Keitä perunaviipaleet ja parsat kypsiksi (noin 5 minuuttia). Sulata kuumalla pannulla nokare voita tai tilkka oliiviöljyä ja lisää kypsät perunat sekä parsat mukaan. Pyöräytä pari kertaa ja lisää kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.