Hyppää pääsisältöön
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista

12.5. Salvialla maustettua kuhaa ja parsa-perunapaistosta

Julkaistu 12.05.2006 00:00

Salvialla maustettua kuhaa

  • 4 suomustettua kuhafileetä
  • 1 nippu/ruukku tuoretta salviaa
  • 1 sitruuna
  • 50 g voita
  • suolaa
  • valkopippuria

Mausta kuhafileet lihapuolelta suolalla ja valkopippurilla. Aseta fileet pellille leivinpaperin päälle. Ruskista voi pannulla ja lisää joukkoon hienonnettua salviaa ja 1 sitruunan mehu. Lusikoi kuhafileiden päälle. Paista kala fileitä 200 asteisessa uunissa noin 7-10 minuuttia.

Parsa-perunapaistos

  • 1 nippu vihreää parsaa
  • 6 perunaa
  • kevätsipulia
  • nokare voita
  • suolaa
  • valkopippuria

Kuori parsat huolellisesti. Pilko ne noin 3 cm pitkiksi paloiksi. Kuori ja viipaloi perunat. Hienonna kevätsipuli. Keitä perunaviipaleet ja parsat kypsiksi (noin 5 minuuttia). Sulata kuumalla pannulla nokare voita tai tilkka oliiviöljyä ja lisää kypsät perunat sekä parsat mukaan. Pyöräytä pari kertaa ja lisää kevätsipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sitruuna-kermaviilikastike

  • 1prk kermaviiliä
  • 1 valkosipulinkynsi
  • puolikas sitruuna
  • pari tippaa tabascoa
  • suolaa ja valkopippuria

Raasta puolikkaan sitruunan kuori ja purista mehu kermaviilin joukkoon. Hienonna mukaan myös valkosipulinkynsi. Mausta kastike tabascolla, suolalla ja valkopippurilla. Anna kastikkeen tekeytyä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Resepti: Henri Alén

Lifestyle

Lisää aiheesta:

ViikkohoroskooppiVaro, ettet pilaa silmälasejasi ruokaa laittaessasi – "Yleisin syy siihen, että laseissa näkyy vaurioita"Kuinka monta piparia on turvallista syödä? Yhdessä mausteessa piilee vaaraMunkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimilleNämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"Yksi ainesosa saa riisipuuron maistumaan taivaalliselta!

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 00:00
    Horoskooppi

    Viikkohoroskooppi

  • Eilen19:02
    Silmälasit

    Varo, ettet pilaa silmälasejasi ruokaa laittaessasi – "Yleisin syy siihen, että laseissa näkyy vaurioita"

  • Eilen17:33
    Jouluruoka

    Kuinka monta piparia on turvallista syödä? Yhdessä mausteessa piilee vaara

  • Eilen14:45
    Hylkeet

    Munkkihylkeen viimeinen toivo? Kreikka perustaa suojelualueita turistien hätyyttämille eläimille

  • Eilen12:33
    Joulu

    Nämä ovat joulun vaaranpaikat lemmikille – "Hyvin myrkyllisiä"