Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

12.12. Mausteinen broileripata ja sekahedelmäkiisseli

Julkaistu 12.12.2006 00:00

Mausteinen broileripata

  • 6 kpl broilerin koipireisipaloja
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 3 kiinteä maltoista perunaa
  • 1-1,5 l kanalientä
  • 1 dl hillosipuleita
  • 50 g kuivattuja luumuja
  • 50 g kuivattuja viikunoita
  • 1 kanelitanko
  • 4 neilikkaa
  • 2 tl kuminaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka ruokaöljyä

Hiero koipireisien pintaan tilkka öljyä ja suolaa sekä pippuria. Kuumenna paistinpannussa tilkka öljyä ja paista koipien nahka rapeaksi. Nosta ne uunivuokaan tai -pataan ja lisää mukaan paloitellut kasvikset, hillosipulit, kuivatut hedelmät sekä kaikki mausteet. Kaada päälle kanalientä niin, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Kypsennä 200 asteisessa uunissa tunnin verran.

Sekahedelmäkiisseli

  • 350 g kuivattuja sekahedelmiä
  • 100 g rusinoita
  • 1,5 l vettä
  • 2 dl sokeria
  • 0,5 dl perunajauhoja
  • 1 kanelitanko
  • 3 tähtianista
  • Kaada kylmä vesi kattilaan ja lisää joukkoon hedelmät, sokeri, kanelitanko sekä tähtianikset. Keitä kiisseliä miedolla lämmöllä n. 20 min ajan ja lisää kylmään vesitilkkaan sekoitettu perunajauho ohuena nauhana kattilaan. Sekoita hyvin ja anna kiehua vielä muutama minuutti sekoittamatta. Jäähdytä ja tarjoile kermavaahdon kera.

    Reseptit: Alex Nurmi

    Lisää aiheesta:

    Jo kolmannes päivän kuidun tarpeesta! Tällaista aamupalaa Hanna Partanen suositteleeSamsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelinSuora palaute Alkon kyykkykuoharista: "Haisee pullonpalautusautomaatilta"Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissaParhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"Suomalaisautoilijat myöntävät kyselyssä huolestuttavia seikkoja ajamisestaan
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 06:48
      Aamiainen

      Jo kolmannes päivän kuidun tarpeesta! Tällaista aamupalaa Hanna Partanen suosittelee

    • Eilen19:16
      Puhelimet

      Samsungilta erikoinen tuotejulkistus: Tässä on "kolmesti aukeava" älypuhelin

    • Eilen18:57
      Halpa vs. kallis

      Suora palaute Alkon kyykkykuoharista: "Haisee pullonpalautusautomaatilta"

    • Eilen18:04
      Ruoka

      Tuore raportti paljastaa yllättäviä eroja pohjoismaalaisten ruokavalioissa

    • Eilen16:42
      Jouluruoka

      Parhaat piparkakkutalovinkit: Jouluttaja Riikka neuvoo, kuinka helposti teet "vihreää sammalta"