Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

12.12. Mausteinen broileripata ja sekahedelmäkiisseli

Julkaistu 12.12.2006 00:00

Mausteinen broileripata

  • 6 kpl broilerin koipireisipaloja
  • 2 sipulia
  • 2 porkkanaa
  • 3 kiinteä maltoista perunaa
  • 1-1,5 l kanalientä
  • 1 dl hillosipuleita
  • 50 g kuivattuja luumuja
  • 50 g kuivattuja viikunoita
  • 1 kanelitanko
  • 4 neilikkaa
  • 2 tl kuminaa
  • suolaa
  • mustapippuria
  • tilkka ruokaöljyä

Hiero koipireisien pintaan tilkka öljyä ja suolaa sekä pippuria. Kuumenna paistinpannussa tilkka öljyä ja paista koipien nahka rapeaksi. Nosta ne uunivuokaan tai -pataan ja lisää mukaan paloitellut kasvikset, hillosipulit, kuivatut hedelmät sekä kaikki mausteet. Kaada päälle kanalientä niin, että ainekset juuri ja juuri peittyvät. Kypsennä 200 asteisessa uunissa tunnin verran.

Sekahedelmäkiisseli

  • 350 g kuivattuja sekahedelmiä
  • 100 g rusinoita
  • 1,5 l vettä
  • 2 dl sokeria
  • 0,5 dl perunajauhoja
  • 1 kanelitanko
  • 3 tähtianista
  • Kaada kylmä vesi kattilaan ja lisää joukkoon hedelmät, sokeri, kanelitanko sekä tähtianikset. Keitä kiisseliä miedolla lämmöllä n. 20 min ajan ja lisää kylmään vesitilkkaan sekoitettu perunajauho ohuena nauhana kattilaan. Sekoita hyvin ja anna kiehua vielä muutama minuutti sekoittamatta. Jäähdytä ja tarjoile kermavaahdon kera.

    Reseptit: Alex Nurmi

    Lisää aiheesta:

    Oletko henkisesti ruotsalainen? Leikkimielinen testi paljastaaMozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erotSyötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstäLöytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!Tätä ruokaa saa syödä vain 2 grammaa päivässä
    Lifestyle

    Tuoreimmat aiheesta

    Lifestyle
    • 10:11
      Testit

      Oletko henkisesti ruotsalainen? Leikkimielinen testi paljastaa

    • 08:21
      Juusto

      Mozzarellaa vai burrataa? Tässä juustojen erot

    • 06:38
      Sydänterveys

      Syötkö melatoniinia? Huolestuttava havainto pitkäaikaiskäytöstä

    • Eilen18:55
      Videopelit

      Löytyykö sinulta tällainen ohjekirja tai pahvikotelo? Voi olla satasien arvoinen: "Älkää hävittäkö"

    • Eilen17:31
      Leivonta

      Liisa yhdisti mokkapalat ja mutakakun – lopputuloksena superhitti!