11 asiaa, joita miehet tiedemiesten mukaan rakastavat

Tutkimukset paljastavat yllättäviä asioita miehistä. The Frisky kokosi yhteen asiat, joista miehet tiedemiesten mukaan pitävät.

Tutkimusten mukaan miehet rakastavat monia asioita. Nämä asiat saavat miehen pauloihinsa:

Punainen väri

Rochesterin yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että miehet suosivat naisia, jotka ovat pukeutuneet punaiseen.

Siveys

HerCampusin tekemä kyselytutkimus osoittaa, että yksi viidestä opiskelijamiehestä pitää sellaista naista lumppuna, jolla on ollut 10-20 seksikumppania. Kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että vastanneista 30 prosenttia oli sitä mieltä, että seksikumppaneiden määrä ei määrittele naista.

Halailu

Kinsley Instituten tekemä tutkimus osoittaa, että miehet, jotka halailevat eniten, ovat tyytyväisimpiä parisuhteeseensa. Halaus päivässä pitää siis tohtorin loitolla.

Näyttäytyminen

Teksasin yliopiston ja Minnesotan yliopiston tekemän tutkimuksen mukaan miehet yrittävät tehdä autonsa avulla vaikutuksen naisiin. Kyse ei ole vain Porsche-miehistä, sillä auton merkki ei ratkaise. Auto on joka tapauksessa miehelle näyttäytymisen väline.

Rinnat

Wellingtonin yliopistossa tehty tutkimus osoittaa, että miehet rakastavat rintojen katselemista. Puolet tutkimukseen osallistuneista miehistä katsoi ensin naisen rintoja, sitten vasta kasvoja. Miehet myös katsoivat rintoja pidempään kuin mitään muuta osaa vartalosta. Yllättävää kyllä, rintojen koolla ei ollut merkitystä – miehet katsoivat niitä joka tapauksessa.

Seksikkäät uutisankkurit

Kaksi Indianan yliopistossa tehtyä tutkimusta osoittaa, että mikäli miehet katsovat uutisia, jotka lukee seksikäs uutisankkuri, he muistavat uutiset huonommin.

Masturbointi

Seksuaaliterveyttä ja käyttäytymistä tutkinut tutkimus osoitti vuonna 2009, että teini-ikäiset pojat rakastavat masturbointia. Tutkimuksen mukaan teini-ikäiset pojat masturboivat enemmän kuin teini-ikäiset tytöt ja he myös aloittavat itsetyydytyksen nuorempana kuin tytöt.

Avioliitto

Deittisivusto Match.comin teettämän tutkimuksen mukaan miesten haluttomuus avioliittoon on pelkkä myytti. Rutgersin ja Binghamtonin yliopiston tekemään tutkimukseen osallistui 5200 sinkkua ikävuosilta 21-56. Tutkimuksen mukaan miehet haluavat naimisiin yhtä paljon kuin naisetkin.

Ei kyyneleitä

Miehen edessä itkeminen ei ole hyvä idea. Tutkimuksen mukaan naisten kyyneleet välittävät signaaleja, jotka lopahduttavat miehen mielenkiinnon. Kyyneleet nimittäin viestivät, että nainen tarvitsee turvaa, eikä seksiä, joten miesten testosteronitasot laskevat kyynelehtivän naisen edessä.

Brunetet

Nettisivusto Baboon kyselyn mukaan suurin osa miehistä pitää enemmän bruneteista. Vastanneista 33 prosenttia kertoi pitävänsä brunetteja kaikkein viehättävimpinä, kun taas 29 prosenttia vastanneista piti eniten mustista hiuksista.

Epäviehättävät naiset

Etkö ole kedon kaunein kukka? Se ei välttämättä ole huono asia, mikäli harrastat nettideittailemista. Miehet nimittäin ottavat helposti kontaktia naisiin, joiden ulkoinen olemus ei ole kaikkein upein. Näin he parantavat mahdollisuuksiaan saada seuraa.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja