10-vuotias löysi kaupan lattialta kirjekuoren, jossa oli satasten edestä rahaa – näin poika toimi: "Olin niin onnellinen ja ylpeä itsestäni"

1:42
CNN uutisoi aiemmin toisenlaisesta hyvästä teosta: Utahilaisnainen sai apua vakavaan sairauteensa hyvin läheltä. Gwen Finlaysonin poika Brandon, 37, luovutti äidille osan maksastaan.

Yhdysvalloissa, Alabamassa 10-vuotias poika löysi ruokakaupan lattialta kirjekuoren täynnä rahaa. Poika palautti kirjekuoren sen omistajalle ja sai kiitoksena sadan dollarin lahjakortin kauppaan.

Fox-kanava uutisoi pienen pojan hyvästä teosta. Parisa Dudley ja hänen 10-vuotias poikansa Foster olivat Target-ruokaketjun kaupassa asioimassa, kun Foster löysi maasta kirjekuoren. Foster huomasi, että kirjekuoressa oli 900 dollaria eli noin 810 euroa.

Lisäksi kirjekuoressa oli pankin kuitti, jossa luki, kenelle kirjekuori kuului. 

Poika empi hetken ja kysyi äidiltään, voisivatko he pitää rahat. Äiti päätti antaa pojalleen oppitunnin hyvien tekojen merkityksestä.

”Olin niin onnellinen ja ylpeä itsestäni”

Parisa ymmärsi pankin kuitista, että kadonneet rahat olivat jonkun omalta pankkitililtä. Parisa katsoi poikaansa ja käski hänen asettua toisen henkilön asemaan. 

– Mieti, miltä sinusta tuntuisi, jos kadottaisit noin suuren summan rahaa?

Foster vastasi välittömästi äidilleen, että heidän täytyy löytää rahojen omistaja.

– Olisihan se siistiä saada tuommoinen määrä rahaa, mutta se ei olisi ollut oikein, Parisa kommentoi. 

Pankki oli ehtinyt mennä jo kiinni, joten Foster ja Parisa ottivat yhteyttä paikalliseen poliisiasemaan. Lisäksi he kertoivat kaupan myymäläpäällikölle, Jeremy Walkerille, löytämistään rahoista.

Kaksi päivää myöhemmin Walker löysi rahojen omistajan, Verdina Ballin. Foster toimitti rahat Verdinalle, ja sai häneltä kiitoksena suuren halauksen. 

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

– Oli ihan mahtavaa palauttaa hänelle rahat. Olin niin onnellinen ja ylpeä itsestäni, koska annoin rahat hänelle takaisin, Foster kertoo. 

Foster sai Target-kaupasta kiitoksena hienosta eleestä sadan dollarin lahjakortin.

Lähteet: Fox News, Facebook

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja