10 helppoa niksiä: Nainen, näin tunnet itsesi taas seksikkääksi!

Todellinen seksikkyys kumpuaa sisältä, muttei ole aina niin helppo saavuttaa. Kokeile seuraavaa kymmentä pientä niksiä, jotta pääsisit taas kosketuksiin seksikkyytesi kanssa!

1. Ehostaudu

Ulkonäköönsä tyytyväinen nainen on itsevarmimmillaan. Kun käytät hetken aikaa arjestasi nopeaan ehostautumishetkeen, tunnet olosi kauniimmaksi, seksikkäämmäksi. Muista hemmotella itseäsi ja käyttää energiaa siihen, miltä näytät. Vaikka et sitä uskoisi, pieni määrä mascaraa saattaa saada sinut tuntemaan olosi seksikkäämmäksi!

2. Elä hetkessä

Heittäydy hetkeen ja lähde kumppanisi kanssa vaikkapa suoraan töistä perjantaina viikonloppumatkalle vieraaseen kaupunkiin. Impulsiivisuus saa himot hyrräämään.

3. Kosketa itseäsi

Ole kontaktissa kehoosi, kosketa itseäsi – myös muutenkin kuin eroottisessa tai seksuaalisessa mielessä. Hupi ja hyöty yhdessä? Käytä kuuman suihkun jälkeen aikaa tutustumalla ihoosi ja hieromalla se läpi vartalovoiteella. Tai anna pitkän työpäivän päätteeksi rentouttava hartiahieronta, joka poistaa säryt ja jännitteet.

Seksikkyys kumpuaa sisältä ... mutta ulkonäköön vaikuttavat teot saattavat siivittää sen uuteen kukoistukseen!

4. Uudista ulkonäkösi

Kokeile uusia meikkaustyylejä tai erilaista tapaa laittaa hiuksesi. Seksuaalisuus kumpuaa sisältä, joten yritä päästä kontaktiin itsesi kanssa vaikkapa ulkonäköäsi uudistamalla. Pienikin uudistus voi tehdä hyvää!

5. Pukeudu nappeihin

... Älä kuitenkaan pelkkiin sellaisiin, vaan vaikkapa paitaan tai mekkoon, jossa on paljon nappeja. Nappien avaaminen muuttaa riisuutumishetken yhdeksi sensuelliksi strippaushetkeksi – ainakin jos harjoittelet sitä hitusen tai teet sen normaalia rauhallisemmin.

6. Lue jotain eroottista

Eroottiset novellit saavat naisten mielikuvituksen liikkeelle. Lue jotain härskiä – ja vielä julkisella paikalla!

7. Hanki uudet rintaliivit

Milloin olet viimeksi hankkinut rintoja ryhdyttävät push-upit? Nyt on aika! Suurin osa naisista sitä paitsi pukeutuu muutenkin täysin vääränlaisiin rintaliiveihin, joten nyt on aika uudistaa alusvaateosastoasi, ja jollain muulla kuin mummovainajalta viedyllä.

8. Hidasta

Mene lähelle. Huomioi toinen. Kosketa ja tunne. Elä hitaita hetkiä kumppanisi kanssa. Se on melkein kuin rakastelisitte.

9. Käytä mustaa

Tumma silmämeikki saa olon tuhmaksi. Meikkaa itsesi villiksi viettelijättäreksi ja valloita kenet haluatkaan. Tähän tyyliin sopii myös sopivasti pörröinen kiharapilvi.

10. Flirttaa

Milloin olet viimeksi iskenyt silmää tai nauranut valloittavasti hiuskiehkuroita pyöritellen? Jos et muista, on aika tehdä taas niin.


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Redbook / 50 Simple Little Ways to Feel Sexy

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja