1. Kohti Broadwayta!

Smashin toisen tuotantokauden 1. jaksossa skandaali vaarantaa Bombshell-musikaalin tulevaisuuden. Jaksossa vierailee Oscar-voittanut laulaja Jennifer Hudson.

Bombshell-musikaalin viimeinen esitys nähdään Bostonissa, jonka jälkeen tiimi palaa takaisin New Yorkiin. Eileen lupaa viedä musikaalin Broadwaylle, mutta varoittaa, ettei kaikkien sopimuksia välttämättä jatketa. Ivy tajuaa, että hänen uransa on vaarassa. Hänen ja Karenin välit ovat olleet jäätävät sen jälkeen, kun Ivy makasi Karenin sulhasen Devin kanssa.

Karen, joka on noussut tähdeksi, on muuttanut yhteen ystävänsä Anan kanssa. Hän kertoo lähtevänsä ohjaaja Derekin kanssa katsomaan Beautiful-musikaalia, jota tähdittää huippusuosittu Veronica Moore (Jennifer Hudson).

Derek ja Veronica aikovat yhdessä pistää pystyyn The Wiz -nimisen shown. Veronica antaa neuvoja uraansa aloittelevalle Karenille: joku yrittää aina varastaa tähden paikan, joten täytyy tehdä kovasti töitä menestyäkseen.

Ivy yrittää päästä Karenin ohella esiintymään Eileenin toimittajille järjestämässä juhlatilaisuudessa. Julia neuvoo häntä pyytämään Karenilta anteeksi ja kertomaan miksi hän makasi Devin kanssa. Ennen kuin Ivy ehtii pyytää anteeksi, Karen vakuuttaa Derekin antamaan Ivylle potkut.

Eileen törmää ex-aviomieheensä, joka yrittää päästä apajille Bombshell-musikaalin tuotoista. Eileen yllättää hänet paljastamalla, että on löytänyt Broadway-teatterin musikaalilleen.

Eileenin juhlassa Derekin ja Karenin välit lämpenevät ja pari on päätyä suutelemaan. Ivy keskeyttää heidät, mutta ei järjestä kohtausta. Hän sanoo, että Derek on vapaa tekemään mitä haluaa ja Karen teki oikein vaatiessaan Ivylle potkuja. Hän kertoo iskeneensä Devin, sillä oli kateellinen Karenille kaikesta.

Toimittajat hiillostavat Derekiä näyttelijä Rebecca Duvallin lähdöllä. Miksi nainen jätti musikaalin niin nopeasti? Eileen juhlatilaisuudessa tilanne räjähtää käsiin: Rebecca syyttää lehdessä Derekiä seksuaalisesta ahdistelusta.

Tom näkee Julian aviomiehen Frankin toisen nainen kanssa. Julia kysyy asiasta Frankilta ja tämä raivostuu. Miten Julia voi syyttää häntä pettämisestä, kun jäi itse kiinni toisen miehen kanssa? Parin avioliittoo näyttää olevan ohi.Tom, jonka poikaystävä Sam on kiertueella, pyytää Juliaa muuttamaan luokseen.

Eileen juhlat loppuvat lyhyeen, kun juhlien järkyttynyt emäntä paljastaa, että Bombshell-projekti on tutkinnan alla. Viranomaiset ovat saaneet tietää Eileenin lainanneen rahaa rahoittaakseen shown. Onko musikaali tuhoon tuomittu?

Myöhemmin Karen hukuttaa surujaan baarissa kunnes on sulkemisaika. Hän on juuri lähdössä, kun jostain kuuluu upeaa musiikkia. Tarjoilijana työskentelevä Jimmy soittaa pianoa ja laulaa. Baarimikko Kyle kertoo, että kappale on heidän yhdessä ideoimastaan musikaalista. Karen nappaa kännykän ja soittaa Derekille. Ohjaajan täytyy kuulla mitä hän on löytänyt...

Jaksossa kuultua musiikkia:

Cut, Print... Moving On (esittäjä Katherine McPhee)

Mama Makes Three (esittäjä Jennifer Hudson)

On Broadway (esittäjät Katherine McPhee ja Jennifer Hudson)

Let Me Be Your Star (esittäjät Kathering McPhee ja Megan Hilty)

Broadway Here I Come! (esittäjä Jeremy Jordan)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja