Vuohenjuusto-granaattiomenasalaatti
- 2 ruukkua erilaisia salaatteja
- 1 punasipuli
- 1 kurkku
- 300 g vuohenjuustoa (esim. riblaire)
- 1 granaattiomena
- oliiviöljyä
- balsamiviinietikkaa
- suolaa
- mustapippuria
- lisäksi:
- 4 paksua viipaletta maalaisleipää
- 1 valkosipulin kynsi
- tilkka oliiviöljyä
Pese salaatit ja revi ne reiluiksi paloiksi. Pese kurkku hyvin ja leikkaa se ensin pituussuunnassa halki ja sitten viipaleiksi.
Leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi. Levitä salaatti vadille ja asettele päälle kurkku- ja sipuliviipaleet. Pirskota päälle kevyesti oliiviöljyä ja balsamiviinietikkaa sekä mausta suolalla ja pippurilla.
Revi vuohenjuusto vihannesten päälle reiluiksi paloiksi. Halkaise granaattiomena ja poista siemenet varovasti.
