Kanasalaatti pestokastikkeella
Julkaistu
Niin helppoa ja herkullista!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
2 annosta
- 1 grillattu kananrinta ( n. 175 g)
- salaatinlehtiä
- 3 rkl Saclàn pestokastiketta
- 50 g Saclà aurinkokuivattuja tomaatteja
- 25 g mustia oliiveja
- 1 tlk pieniä, valutettuja kapriksia
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Pilko kana pieniksi paloiksi. Sekoita salaatinlehdet ja pestokastike keskenään.
Asettele salaatinlehdet kahdelle lautaselle ja asettele kananpalat ja aurinkokuivatut tomaatit niiden päälle. Ripottele oliivit ja kaprikset salaattiannoksen pinnalle ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa