Sardellisalaatti
Julkaistu
Tämä salaatti sopii mainiosti seisovaan pöytään. Nauti hyvän maalaisleivän kera.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 4 luumutomaattia
- 1 kurkku
- 2 vihreää paprikaa
- 1 iso punasipuli
- 3 sardellia
- 20 mustaa oliivia
- 300 g fetajuustoa
- ½ dl oliiviöljyä
- ½ tl salaattimaustesekoitusta
Valmistusohje
1. Lohko tomaatit, kuori ja leikkaa kurkku puolikuun muotoisiksi viipaleiksi, leikkaa paprikat ja sipuli ohuiksi renkaiksi. Hienonna sardellit karkeasti.
2. Sekoita kaikki vihannekset sekä sardellit ja oliivit. Lisää fetajuusto paloina ja sekoita varovasti.
3. Jaa salaatti neljälle lautaselle ja valuta päälle öljyä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Viiden minuutin pizza – Arin nerokas pizza valmistuu ilman hiivaa ja uunia
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Boquerones-muikut eli marinoidut muikut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti