Kreikkalainen juustosalaatti miedolla kastikkeella
Julkaistu
Tästä salaatista tulee maukkain, jos tomaateissa on paljon makua. Joskus kannattaa valita pihvitomaatteja.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 4 kiinteää tomaattia
- 1-2 keltasipulia
- ½ prk mustia oliiveja
- 200-300 g fetajuustoa
Kastike
- ½ greippi
- ruokaöljyä
- suolaa ja mustapippuria
- halutessasi, valkosipulia
Valmistusohje
1. Viipaloi tomaatit ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Paloittele fetajuusto kuutioiksi.
2. Sekoita kastike, tarvitset 1 osan mehua ja 3 osaa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla, purista halutessasi mukaan hieman valkosipulia.
3. Asettele tomaatit, sipulit, oliivit ja feta syvälle vadille, kaada päälle kastike. Sekoita ja tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Brie-parsataskut
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa