Kreikkalainen juustosalaatti miedolla kastikkeella

Tästä salaatista tulee maukkain, jos tomaateissa on paljon makua. Joskus kannattaa valita pihvitomaatteja.

Neljälle

  • 4 kiinteää tomaattia
  • 1-2 keltasipulia
  • ½ prk mustia oliiveja
  • 200-300 g fetajuustoa

Kastike

  • ½ greippi
  • ruokaöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • halutessasi, valkosipulia

Valmistusohje

1. Viipaloi tomaatit ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Paloittele fetajuusto kuutioiksi.

2. Sekoita kastike, tarvitset 1 osan mehua ja 3 osaa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla, purista halutessasi mukaan hieman valkosipulia.

3. Asettele tomaatit, sipulit, oliivit ja feta syvälle vadille, kaada päälle kastike. Sekoita ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat