Kreikkalainen juustosalaatti miedolla kastikkeella

Tästä salaatista tulee maukkain, jos tomaateissa on paljon makua. Joskus kannattaa valita pihvitomaatteja.

Neljälle

  • 4 kiinteää tomaattia
  • 1-2 keltasipulia
  • ½ prk mustia oliiveja
  • 200-300 g fetajuustoa

Kastike

  • ½ greippi
  • ruokaöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • halutessasi, valkosipulia

Valmistusohje

1. Viipaloi tomaatit ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Paloittele fetajuusto kuutioiksi.

2. Sekoita kastike, tarvitset 1 osan mehua ja 3 osaa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla, purista halutessasi mukaan hieman valkosipulia.

3. Asettele tomaatit, sipulit, oliivit ja feta syvälle vadille, kaada päälle kastike. Sekoita ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!