Kreikkalainen juustosalaatti miedolla kastikkeella

Tästä salaatista tulee maukkain, jos tomaateissa on paljon makua. Joskus kannattaa valita pihvitomaatteja.

Neljälle

  • 4 kiinteää tomaattia
  • 1-2 keltasipulia
  • ½ prk mustia oliiveja
  • 200-300 g fetajuustoa

Kastike

  • ½ greippi
  • ruokaöljyä
  • suolaa ja mustapippuria
  • halutessasi, valkosipulia

Valmistusohje

1. Viipaloi tomaatit ja sipulit ohuiksi viipaleiksi. Paloittele fetajuusto kuutioiksi.

2. Sekoita kastike, tarvitset 1 osan mehua ja 3 osaa öljyä. Mausta suolalla ja pippurilla, purista halutessasi mukaan hieman valkosipulia.

3. Asettele tomaatit, sipulit, oliivit ja feta syvälle vadille, kaada päälle kastike. Sekoita ja tarjoile.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja