Raikas tonnikalasalaatti

Tämä on kevyt ja helppotekoinen salaatti, joka maistuu kesältä. Voit vaihtaa ruokavehnän täysjyväriisiin tai couscousiin.

Yhdelle

  • ½ dl ruokavehnää
  • vihreää salaattia
  • 2 kurkkuviipaletta
  • 1 tomaatti
  • 1 keitetty kananmuna
  • n. 100 g tonnikalaa vedessä
  • 8-10 mustaa oliivia

Kastike

  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl vettä
  • 1 tl viinietikkaa
  • italialaista salaattimaustetta

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, maista ja mausta tarvittaessa lisää.

2. Keitä ruokavehnä pakkauksen ohjeen mukaan. Asettele salaatinlehdet lautaselle. Leikkaa kauniita kurkkuviipaleita pituussuuntaan, viipaloi tomaatti ja kananmuna.

3. Asettele kaikki ainekset kauniisti lautaselle, lusikoi päälle kastike.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja