Suosittelemme juuri nyt: Nopeat ja helpot Kasvisruoka Hellapoliisi Gluteeniton Keitot Makeat leivonnaiset riista
Reseptit
3.6.2020
Gluteeniton Kaalisalaatti
Coleslaw on klassinen salaatti, jota kannattaa tehdä kerralla reilusti, sillä se säilyy jääkaapissa hyvin muutamia päiviä. Kokeile Kaappaus keittiössä -ohjelmasta tuttua Kari Aihisen coleslaw-reseptiä.
7.5.2020
Gluteeniton Äitienpäivä
Tämän helpon marja-marenkikakun osaa lapsikin tehdä! Kokeile Teresa Välimäen reseptiä vaikka äitienpäiväksi. Kakku on gluteeniton. Gluteeniton marja-marenkikakku valmistuu näin: 1. Puhdista marjat. 2. Vaahdota kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää joukkoon jogurtti tai mascarpone, tomusokeri, sitruunan kuoriraaste sekä mehu. Sekoita tasaiseksi
20.2.2020
Gluteeniton Viiden jälkeen
Viiden jälkeen -ohjelma päätti tehdä Marttojen kanssa perinneruokien maineenpalautuksen. Perinteiselle herkkuaterialle valikoituivat kotimaisista luonnokaloista tehdyt kalamurekepihvit ja lantturanskalaiset sekä jälkiruoaksi talkkuna-marjapöperö. Kalamurekepihvit valmistuvat näin: Leikkaa nahattomat kalafileet paloiksi. Hienonna ne
14.2.2020
Gluteeniton Kukkakaalikeitto
Kokki Paul Bertollin kuuluisaan kukkakaalikeittoon ei tarvita kuin muutama raaka-aine, silti maku on täydellisen kermainen - ilman kermaa! Kukkakaalikeitto valmistuu näin: Lämmitä oliiviöljy paksupohjaisessa kattilassa. Hienonna sipuli ja kuullota sitä öljyssä hiljalleen noin 15 minuuttia. Paloittele kukkakaali ja lisää kattilaan. Mausta
2.1.2020
Gluteeniton Kasvissalaatti
Pirjo "Rouva Kasvis" Toikkasen helppoon purkkisalaattiin hyödynnetään talven edullisia raaka-aineita. Salaatti säilyy jääkaapissa jopa pari viikkoa. Lantturaasteen makupariksi sopivat esimerkiksi sitrushedelmät, pähkinät, mango ja monet muut raaka-aineet. Talven paras purkkisalaatti valmistuu näin: Lohko ja kuori lanttu. Kuori porkkanat ja
Gluteeniton Juustokakku
Gluteeniton ja halutessasi myös vegaaninen suklaa-lakujuustokakku on taivaallista, eikä sen tekeminen ole edes vaikeaa! Koristelulla teet tästä kakusta myös Halloween-juhliin sopivan. Halloweenin Suklaa-lakujuustokakku valmistuu näin: Keksipohja: 1. Laita Saga leivinpaperi halkaisijaltaan noin 20 cm irtopohjavuoan pohjalle. 2. Murskaa
25.10.2019
Gluteeniton Pannukakku
Perunapannukakku on luontaisesti gluteeniton pannari, joka valmistuu helposti muusin jämistä. Resepti on Peruna-kirjan tekijän, ruokatoimittaja Sanna Mansikkamäen käsialaa. Perunapannukakku on Sannan oma henkilökohtainen reseptisuosikki ja sen voi syödä joko suolaisena tai makeana herkkuna. Kuva: Pia Inberg Gluteeniton perunapannukakku
Gluteeniton Kakku
Gluteeniton puolukka-kinuskikakku on ihana syysherkku! Kakku leivottiin Annin uunissa -ohjelmassa. Puolukka-kinuskikakku Annoksia: 10–12 Kakkupohja: Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen. Pingota korkean halkaisijaltaan 18-20 cm irtopohjavuoan pohjalle Sagan leivinpaperi ja voitele vuoan reunat. Vuoraa myös reunat leivinpaperilla
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja