Kana-pastasalaatti

Ruokaisa ja runsasproteiininen kana-pastasalaatti sopii arkeen ja juhlaan. Tarjoilukulhon voi koristella vaikkapa kananmunilla ja rucolalla.

Ainekset

  • 400 g kuivapastaa (gnoccheja)
  • 400 g broilerinfilesuikale
  • 1,5 dl punaista pestoa
  • 3 keitettyä kananmunaa
  • 1 prk maissinjyviä
  • 100 g kypsiä neulapapuja
  • 1 pnt rucolaa

Valmistusohje

Neljälle hengelle:

Keitä kuivapasta sekä kananmunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ne sen jälkeen kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu. Paista broilerisuikaleet mehukkaan kypsiksi ja anna jäähtyä hetki.

Sekoita kypsän pastan joukkoon pesto, maissit, pavut sekä broilersuikaleet ja asettele ne tarjoilukulhoon. Koristele kulho kananmunanlohkoilla ja huuhdellulla rucolalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!