Kana-pastasalaatti
Ruokaisa ja runsasproteiininen kana-pastasalaatti sopii arkeen ja juhlaan. Tarjoilukulhon voi koristella vaikkapa kananmunilla ja rucolalla.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 400 g kuivapastaa (gnoccheja)
- 400 g broilerinfilesuikale
- 1,5 dl punaista pestoa
- 3 keitettyä kananmunaa
- 1 prk maissinjyviä
- 100 g kypsiä neulapapuja
- 1 pnt rucolaa
Valmistusohje
Neljälle hengelle:
Keitä kuivapasta sekä kananmunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ne sen jälkeen kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu. Paista broilerisuikaleet mehukkaan kypsiksi ja anna jäähtyä hetki.
Sekoita kypsän pastan joukkoon pesto, maissit, pavut sekä broilersuikaleet ja asettele ne tarjoilukulhoon. Koristele kulho kananmunanlohkoilla ja huuhdellulla rucolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka