Ruokaisa ja runsasproteiininen kana-pastasalaatti sopii arkeen ja juhlaan. Tarjoilukulhon voi koristella vaikkapa kananmunilla ja rucolalla.
- Ruokavalio: Laktoositon
Ainekset
- 400 g kuivapastaa (gnoccheja)
- 400 g broilerinfilesuikale
- 1,5 dl punaista pestoa
- 3 keitettyä kananmunaa
- 1 prk maissinjyviä
- 100 g kypsiä neulapapuja
- 1 pnt rucolaa
Valmistusohje
Neljälle hengelle:
Keitä kuivapasta sekä kananmunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Jäähdytä ne sen jälkeen kylmällä vedellä, jotta kypsyminen loppuu. Paista broilerisuikaleet mehukkaan kypsiksi ja anna jäähtyä hetki.
Sekoita kypsän pastan joukkoon pesto, maissit, pavut sekä broilersuikaleet ja asettele ne tarjoilukulhoon. Koristele kulho kananmunanlohkoilla ja huuhdellulla rucolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.