Spagettia tuoreiden tomaattien ja basilikan kera
Julkaistu
Tämä on italialainen klassikko.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 annosta spagettia
- 8 kypsää luumutomaattia
- 1 ruukku tuoretta basilikaa
- 4 rkl oliiviöljyä
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
2. Kuutioi tomaatit karkeasti. Poimi basilikanlehdet varsista ja hienonna ne karkeasti. Paista tomaatteja oliiviöljyssä suuressa paistinpannussa, mausta suolalla ja pippurilla.
3. Kääntele pasta ja basilika paistinpannuun, sekoita hyvin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Pekka Terävän perunagratiini
-
Mangojuustokakku
-
Appelsiininen pääsiäislotta
-
Brie-parsataskut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Vodkapasta eli penne alla vodka – Hanna Hurtan helppo ohje
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka