Gratinoidut, täytetyt tomaatit
![](https://im.mtvuutiset.fi/image/5673764/landscape16_9/515/290/1eb10fcf55359c10ae323a52d3d564b7/vo/parmesaani2-5638.jpg)
Julkaistu
Nopeaa ruokaa kun sinulla on kiire!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 isoa tomaattia
- 4 dl vaalean leivän muruja
- 1 nippu hienonnettua persiljaa
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- 2-3 valkosipulinkynttä, puristettuina
- 2 rkl raastettua parmesaania
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja laita tomaatit vuokaan.
2. Sekoita täyte ja täytä tomaatinpuolikkaat. Gratinoi korkealla uunissa 5-7 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Kirsin lihapiirakat uunissa
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mustikkapiirakka airfryerissa
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Kananmunakastike – legendaarinen kastike perunoille tai kalalle
-
Paistetut kantarellit
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka