Gratinoidut, täytetyt tomaatit

Nopeaa ruokaa kun sinulla on kiire!

Neljälle

  • 4 isoa tomaattia
  • 4 dl vaalean leivän muruja
  • 1 nippu hienonnettua persiljaa
  • 1 ½ dl oliiviöljyä
  • 2-3 valkosipulinkynttä, puristettuina
  • 2 rkl raastettua parmesaania

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja laita tomaatit vuokaan.

2. Sekoita täyte ja täytä tomaatinpuolikkaat. Gratinoi korkealla uunissa 5-7 minuuttia.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.