Gratinoidut, täytetyt tomaatit
Julkaistu
Nopeaa ruokaa kun sinulla on kiire!
- Ruokavalio: Kananmunaton, Kasvisruoka
Neljälle
- 4 isoa tomaattia
- 4 dl vaalean leivän muruja
- 1 nippu hienonnettua persiljaa
- 1 ½ dl oliiviöljyä
- 2-3 valkosipulinkynttä, puristettuina
- 2 rkl raastettua parmesaania
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Halkaise tomaatit, poista siemenet ja laita tomaatit vuokaan.
2. Sekoita täyte ja täytä tomaatinpuolikkaat. Gratinoi korkealla uunissa 5-7 minuuttia.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Ihanan helppo tonnikalapasta! Katin keväisessä pastassa maistuu myös parsa
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Brie-parsataskut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa