ZTE julkisti Axon 10 Pro 5G -älypuhelimen – tulossa myyntiin Elisalla

ZTE on esitellyt ensimmäisen 5G-älypuhelimensa Axon 10 Pro 5G:n. Uutuus on tulossa myyntiin myös Suomessa, kun Elisa ottaa sen valikoimiinsa. Lisäksi ZTE esitteli edullisen Blade V10 -älypuhelimen.

ZTE Axon 10 Pro 5G sisältää Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin ja Snapdragon X50 -modeemin, joka yhdessä 5G-yhteyksien kanssa kykenee teoriassa jopa kahden gigabitin sekuntikohtaiseen latausnopeuteen.

Axon 10 Pro 5G:ssä on myös kolmoistakakamera lukuisilla tekoälyominaisuuksilla, mutta muuta kamerasta ei vielä kerrotukaan. Myös muistimäärät sekä järjestelmäpiiri ovat edelleen arvailujen varassa, kuten näytön ominaisuudetkin. Näytössä on kuitenkin vesipisaralovi.

ZTE-uutuus on tulossa myyntiin myös Suomessa Elisan kerrottua 5G-yhteistyöhöstä ZTE:n kanssa. Axon 10 Pro 5G -älypuhelin julkaistaan tänä vuonna, mutta sen tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot ilmoitetaan myöhemmin.

ZTE julkisti myös edullisemman Blade V10 -älypuhelimen, joka ei puolestaan tue uuden sukupolven 5G-yhteyksiä. Blade V10:n kohokohtia ovat vesipisaraloveen sijoitettu 32 megapikselin etukamera sekä 6,3-tuumainen näyttö Full HD+ -tarkkuudella. Puhelimessa on myös kaksoistakakamera, joka koostuu 16 ja 5 megapikselin kameroista.

Suoraan Android 9 Pie -ohjelmistolla julkaistava ZTE Blade V10 saapuu markkinoille maaliskuussa 2019 valituilla alueilla, myös osassa Eurooppaa. Suomen suunnitelmista ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa. Puhelin sijoittunee keskihintaluokkaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja