ZTE julkisti Axon 10 Pro 5G -älypuhelimen – tulossa myyntiin Elisalla

ZTE on esitellyt ensimmäisen 5G-älypuhelimensa Axon 10 Pro 5G:n. Uutuus on tulossa myyntiin myös Suomessa, kun Elisa ottaa sen valikoimiinsa. Lisäksi ZTE esitteli edullisen Blade V10 -älypuhelimen.

ZTE Axon 10 Pro 5G sisältää Qualcommin Snapdragon 855 -järjestelmäpiirin ja Snapdragon X50 -modeemin, joka yhdessä 5G-yhteyksien kanssa kykenee teoriassa jopa kahden gigabitin sekuntikohtaiseen latausnopeuteen.

Axon 10 Pro 5G:ssä on myös kolmoistakakamera lukuisilla tekoälyominaisuuksilla, mutta muuta kamerasta ei vielä kerrotukaan. Myös muistimäärät sekä järjestelmäpiiri ovat edelleen arvailujen varassa, kuten näytön ominaisuudetkin. Näytössä on kuitenkin vesipisaralovi.

ZTE-uutuus on tulossa myyntiin myös Suomessa Elisan kerrottua 5G-yhteistyöhöstä ZTE:n kanssa. Axon 10 Pro 5G -älypuhelin julkaistaan tänä vuonna, mutta sen tarkemmat hinta- ja saatavuustiedot ilmoitetaan myöhemmin.

ZTE julkisti myös edullisemman Blade V10 -älypuhelimen, joka ei puolestaan tue uuden sukupolven 5G-yhteyksiä. Blade V10:n kohokohtia ovat vesipisaraloveen sijoitettu 32 megapikselin etukamera sekä 6,3-tuumainen näyttö Full HD+ -tarkkuudella. Puhelimessa on myös kaksoistakakamera, joka koostuu 16 ja 5 megapikselin kameroista.

Suoraan Android 9 Pie -ohjelmistolla julkaistava ZTE Blade V10 saapuu markkinoille maaliskuussa 2019 valituilla alueilla, myös osassa Eurooppaa. Suomen suunnitelmista ei toistaiseksi ole tarkempaa tietoa. Puhelin sijoittunee keskihintaluokkaan.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja