Zooey Deschanel: Minua ei äitiys kiinnosta!

Näyttelijä Zooey Deschanel on tunnettu hauskasta ja erikoisesta olemuksestaan. Nyt tähti paljastaa, ettei äitiys ole koskaan kuulunut hänen tavoitteisiinsa.

Toukokuun Marie Claire -lehden kannessa poseeraava näyttelijä Zooey Deschanel, 32, paljastaa lehden haastattelussa, ettei äitiys ole koskaan kiinnostanut häntä.

– Se ei ole koskaan ollut päämääräni. Siskoni (Emily Deschanel) on aina ollut hyvin äidillinen, huseerannut lapsenvahtina ja sensellaista. Minä pidän lapsista ja tykkään olla lasten lähellä, mutta se (lasten hankkiminen) ei ole koskaan ollut tavoitteeni, kuten esimerkiksi… pidän työnteosta. Siitä minä tykkään, Zooey selventää.

Syy siihen, miksei äitiys ehkä kuulu tähden tulevaisuudensuunnitelmiin, saattaa johtua osittain siitäkin, että Zooeyta kiusattiin koulussa. Se ei ole unohtunut näyttelijältä tänäkään päivänä.

– Minussa elää edelleen sama valveutuneisuus kuin silloin, kun olin 12, pullukka ja eräs tyttö sylki kasvoilleni. Olen sama ihminen. Ilman muuta muutut, näkökulmasi vaihtuu ja saat muunlaisia kokemuksia (elämässä). Mutta eikö ole hassua – muistan yhä, miltä tuntui kun minua kohdeltiin eri tavalla kuin mitä minua nyt kohdellaan, Zooey paljastaa.

Elokuvista ja New Girl -hittisarjasta tunnetuksi tullut Zooey on huomannut, että ihmiset tunnistavat hänet paremmin ja joko pitävät hänen persoonastaan tai mieltävät sen todella oudoksi. Tähti myöntää elävänsä työntäyteistä elämää, mutta rakkausrintamalla on hiljaista. Zooey myöntää vältelleensä treffejä erottuaan aviomiehestäänBen Gibbardista.

– Rehellisesti sanottuna, käyn parhaillaan läpi avioeroa, joten en oikein usko, että haluan uppoutua deittailuun juuri nyt. Minulla ei kirjaimellisesti siihen aikaa, Zooey lisää.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja