Zlatan jättää jäähyväiset Milanille – tässäkö seuraava osoite?

Ruotsalaisen jalkapallosuuruuden Zlatan Ibrahimovicin aika italialaisseura AC Milanissa on ohi. Seura ilmoitti, että 41-vuotias legendaarinen maalitykki jättää faneille jäähyväiset sunnuntaina Milanon San Siro -stadionilla, kun AC Milan isännöi kauden päätöspelissään Veronaa pääsarja Serie A:ssa.

– Huomenna (sunnuntaina) illalla kauden viimeisen ottelun jälkeen AC Milan jättää jäähyväiset Zlatan Ibrahimovicille pienellä juhlatilaisuudella. AC Milan haluaa kiittää Zlatania upeista hetkistä yhdessä, seura kertoi eilen lauantaina.

Ibrahimovicia ei pelissä nähdä, sillä loukkaantumiset ovat kiusanneet häntä tällä kaudella. Ibrahimovic pelasi tällä kaudella vain neljässä ottelussa ja teki yhden maalin, kautta aikain 93. osumansa Milan-paidassa. Ibrahimovic pelasi Milanissa ensin vuosina 2010–2012 ja uudestaan vuoden 2020 alusta lähtien. Italian mestaruudet hän voitti seurassa vuosina 2011 ja 2022.

Ibrahimovicin uran jatkumisesta ei ole varmuutta, mutta italialaismedia on spekuloinut, että mies voisi pelata ensi kaudella Monzassa, jota johtaa AC Milanin ex-omistaja ja Zlatanin vuonna 2010 Milaniin tuonut Silvio Berlusconi.

Lue myös:

    Uusimmat