Zlatan Ibrahimovicilta kovaa tekstiä Manchester Unitedin kultapojista – "Onko heille annettu lupaa?"

Zlatan Ibrahimovic lataa, että Manchester Unitedin superikäluokan pelaajat eivät edes puhuneet, jos manageri Alex Ferguson ei käskenyt heitä avaamaan suutaan. 

Manchester Unitedin Class of 92 -pelaajat voittivat kyseisenä vuonna nuorten FA Cupin ja sittemmin heitä nähtiin seuran edustusjoukkueessa mestariluotsi Alex Fergusonin alaisuudessa. Monia mestaruuksia kahmineisiin ikäluokan helmiin lukeutuivat muun muassa Paul Scholes, David Beckham, Ryan Giggs, Gary ja Phil Neville sekä Nicky Butt

Heistä tv-asiantuntijoina toimivat Gary Neville ja Paul Scholes ovat kritisoineet aiemmin tällä kaudella Manchester United -tähteä Paul Pogbaa heikoista suorituksista. Ibrahimovicin mukaan tämä johtuu siitä, että Pogba oli jo aiemmin lähtenyt Unitedista eikä pysynyt uskollisena seuraa tuolloin luotsanneelle Fergusonille.

Pogba pelasi Manchester Unitedissa jo juniorina ja otti ensiaskeleitaan seuran edustusjoukkueessa 2011–2012. Hän siirtyi kuitenkin sitten Juventukseen, josta hän palasi nykyiseen seuraansa Unitediin vuonna 2016.

– He eivät pitäneet Fergusonin ympyrässä siitä, koska he itse pysyivät koko elämänsä Fergusonin alaisuudessa eivätkä koskaan lähteneet pois, Ibrahimovic sanoi Mirror-lehdelle.

– He eivät edes puhuneet, jos Ferguson ei käskenyt heitä avaamaan suutaan. Joten jos he nyt puhuvat, en tiedä, onko Ferguson antanut heille lupaa vai ei.

Keskikenttämies Pogba lukeutui Ranskan avainpelaajiin, kun joukkue voitti viime kesänä maailmanmestaruuden. Kauden alkupuolella hän ajautui José Mourinhon valmennuksessa epäsuosioon ja istui penkillä, mutta sittemmin Pogba on saanut kurssinsa käännettyä uuden luotsin Ole Gunnar Solskjärin alaisuudessa ja ollut Unitedin kärkimiehiä.

– Minusta Pogballa on potentiaalia olla maailman paras pelaaja pelipaikallaan, Ibrahimovic sanaili.

– Hän on hyvä jätkä. Hän treenaa kovaa, hän kuuntelee, hän haluaa tulla paremmaksi, hän haluaa voittaa, hän haluaa suoriutua hyvin joka pelissä, Ibrahimovic lisäili.

Ibrahimovic pelaa itse nykyään pohjoisamerikkalaisessa MLS-liigassa La Galaxyn riveissä. Manchester Unitedia hän edusti 2016–2018.

Lue myös:

    Uusimmat