Zinedine Zidanelta mystinen lausunto Gareth Balen tulevaisuudesta – "Se täytyy vain hyväksyä"

Real Madridin peräsimeen hiljattain palannut Zinedine Zidane lupaa tehdä muutoksia joukkueeseen kauden päätteeksi. Gareth Bale on yksi niistä pelaajista, joiden tulevaisuus seurassa on epävarmaa.

Vuodesta 2013 lähtien Realia tähdittäneen Balen rooli valkopaidoissa on viime vuosien aikana jäänyt yhä pienemmäksi. Walesilainen supertähti ei ole onnistunut nousemaan Cristiano Ronaldon varjosta Realin ykköstähdeksi.

Kehnot peliesitykset ja lukuisat loukkaantumiset ovat herättäneet negatiivista huomiota myös Real-kannattajien keskuudessa, ja Bale onkin saanut osakseen lukuisia buuauksia omilta faneiltaan. Zidanen mukaan jokaisen pelaajan on vain hyväksyttävä kannattajien käytös, vaikka se ei tietenkään tunnu hyvältä.

– En tiedä, kuinka se vaikuttaa häneen, mutta se ei ole ikinä hyvästä. He ovat myös buuanneet minulle, mutta se täytyy vain hyväksyä. Jokaisella täällä olevalla pelaajalla on tarpeeksi luonnetta sen käsittelemiseen, Zidane kommentoi buuauksia Reutersille.

Balen tulevaisuus Real Madridissa on tällä hetkellä suurten kysymysmerkkien takana. Erinäisten huhujen mukaan Balea viedään takaisin Valioliigakentille, mutta mitään varmuutta ei Balen tulevaisuudesta vielä ole. Zidane antoi mystisen lausunnon Balen tämänhetkisestä tilanteesta.

– Päätämme Garethin ja muiden pelaajien tulevaisuudesta kauden päätteeksi. Voin varmistaa, että tulemme tekemään muutoksia ensi kaudeksi, mutta nyt ei ole aika puhua siitä, Zidane toteaa.

Lue myös:

    Uusimmat