Zac Efron avoimena hurjasta kunnostaan Baywatch-elokuvassa – käytti nesteenpoistolääkkeitä

Näyttelijä Zac Efron ei aio enää saattaa itseään vastaavaan kuntoon.

Näyttelijä Zac Efron avautui timmistä kunnostaan vuoden 2017 Baywatch-elokuvassa Men’s Health -lehden haastattelussa, joka julkaistiin 7. syyskuuta.

– Baywatchin olemus, en tiedä, onko se oikeasti saavutettavissa. Kehossa on vain liian vähän vettä. Ja sen saavuttamiseen vaadittiin Lasixia, voimakasta diureettia (nesteenpoistolääkettä). Joten (enää) minun ei tarvitse tehdä sitä. Pidän paljon mieluummin 2–3 prosentin määrää ylimääräistä rasvaa kehossani, Efron sanoi.

Kunnossa pysyminen kuvaamista varten vaati usein, ettei Efron nukkunut tarpeeksi, harjoitteli liikaa ja söi samat 3 ateriaa päivässä. Nyt hän haluaa korostaa juuri sitä, mitä tuon kehon saamiseen tarvittiin, ja negatiivisia vaikutuksia, jotka ovat jääneet kuvaamisen jälkeen.

– Minulle alkoi kehittyä unettomuutta ja vaivuin melko pahaan masennukseen, pitkäksi aikaa. Jokin siinä kokemuksessa poltti minut loppuun. Minulla oli todella vaikeuksia koota itseni uudelleen. Lopulta päädyttiin siihen, että otin liian montaa diureettia liian kauan, ja se sotki jotain, Efron kertoi.

Efron tuli alun perin tunnetuksi High School Musical -elokuvista.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja