Ystävänpäivää voi juhlia pienelläkin budjetilla

Ystävänpäivän juhlimiseen ei tarvitse suurta budjettia, kallista samppanjaa ja ilotulitusta. Ihanat treffit oman rakkaan kanssa voi luoda, vaikka lompakko ei pullistelisikaan seteleitä. Katso halvat ystävänpäivän deitti-ideat!

1. Järjestäkää picnic-retki olohuoneeseenne! Hankkikaa eväskoriin molempien herkkuja ja pullo suosikkiviiniänne. Kotona järjestetyn picnicin plus-puoli: jälkiruoan voi nauttia makuuhuoneessa.

2. Ystävänpäivälahjan voi askarella itse. Täytä esimerkiksi tyhjä purkki romanttisilla rakkausviesteillä. Toinen vaihtoehto on, että kirjoitat hänelle kirjeen, jossa luettelet kaikki ne asiat, joita eniten rakastat puolisossasi.

3. Jos teillä on jo lapsia, valmistakaa ystävänpäivän illallinen koko perheen voimin!

4. Keksikää teille ystävänpäivädrinkki! Kokeilkaa mahdollisimman monia yhdistelmiä ja valitkaa oma suosikkinne. Kirjoittakaa resepti ylös, jotta voitte nauttia drinkin myös tulevina ystävänpäivinä.

5. Loihtikaa omasta kylpyhuoneestanne viiden tähden kylpylä. Tarvitsette vain kylpyvaahtoa, kynttilöitä, ruusun terälehtiä, kasvonaamiot ja kuorintavoiteen. Älkää unohtako antaa toisillenne rentouttavaa hierontaa.

6. Tehkää jotain spontaania! Osallistukaa salsa-tunnille tai tehkää jotain, mistä olette aina unelmoineet.

7. Yllätä rakkaasi ja järjestä ystävänpäivänne niin, että keksityt hänen lempiasioihinsa. Kokkaa hänen lempiruokiaan, katsokaa hänen lempisarjaansa ja kuunnelkaa hänen suosikkimusiikkiaan. Älä sano mitään vaan yllätä hänet pitkin päivää.

8. Tuokaa elokuvateatteri kotiinne. Hakekaa videovuokraamosta joku vanha elokuva, jonka katsotte yhdessä sohvalle käpertyneenä popcornin, karkkien ja limsojen kera.

9. Luokaa uudestaan teidän ensitreffinne.

10. Ystävänpäivänä kuuluu suudella! Saatte elämään jännitystä, kun etsitte uusia tapoja ja uusia paikkoja, joissa voitte jakaa helliä hetkiä. Käyttäkää mielikuvitustanne!

AVAlta saat säästämisvinkkejä myös arkeen. Muista katsoa Matti kukkarossa maanantaisin kello 19.30!

(AVA)

Lähde: Smartmarriages.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja