Ystävä: Anni Törnin miesystävä suuttui, kun keskustelussa mainittiin ohimennen ex-kumppanin nimi – riita päättyi naisen kuolemaan

0:48

Anni Törnin kuolemaan päättynyt riita sai alkunsa ystävien illanvietossa. Paikalla ollut henkilö kertoi oikeudessa, että Törnin miesystävä suuttui ja lopulta kihisi raivosta, sillä eräässä keskustelussa mainittiin ohimennen ja sivulauseessa Törnin entisen seurustelukumppanin nimi.

Henkilön mukaan Törnin miesystävä takertui nimeen, ja alkoi "mesoamaan". Hänen mukaansa riita paisui "lumipalloefektillä".

– (Miesystävän) ääni vain nousi ja nousi, vaikka monta kertaa sanottiin, että tästä ei tarvitse puhua, kun ei tämä mikään puheenaihe ole varsinaisesti.

– Alkoi eräänlainen mesoaminen, ettei hän halunnut sanallakaan kuulla entisistä kumppaneista. Vähän aikaa siinä välissä vedettiin henkeä, mutta sen jälkeen se vain jatkui ja jatkui.

Henkilön mukaan Törnin miesystävä oli uhannut tilanteessa pahoinpidellä kaikki, jotka aiheesta vielä puhuvat.

"Ei sanottu edes hyvästejä"

Jossain vaiheessa Törn puuttui miesystävänsä käytökseen. Paikalla olleen henkilön mukaan Törn oli kertonut, että häntä hävettää miehensä käytös. Hän oli myös jonkin ajan kuluttua läimäissyt miestä avokämmenellä kasvoihin.

– Siihen se riitely loppui, kuin seinään. Kumpikaan ei sanonut mitään. Ei sanottu edes hyvästejä. Sitten he lähtivät menemään.

Henkilö kertoi illan aikana aistineensa, että Törnin miesystävä kihisee raivosta.

Syyttäjän näkemys on, että mies tappoi naisen pian sen jälkeen, kun kaksikko oli palannut juhlista miehen asunnolle Savonlinnan keskustaan heinäkuun 22. päivän puolella, aamuyhden jäkeen.

Syyttäjä vaatii Törnin miesystävälle rangaistusta taposta ja hautarauhan rikkomisesta.

Mies on myöntänyt aiheuttaneensa naisen kuoleman, mutta kiistänyt syyllistyneensä tappoon. Miehen puolustuksen mukaan kyseessä on ollut korkeintaan perusmuotoinen pahoinpitely ja kuolemantuottamus. 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja