YouTube-tähti Sita Salmisen seuraajat ihmettelevät TTK-tuomarikritiikkiä: ”Moni seuraaja on ollut aika närkästynyt meidän pistelinjastamme”

2:17
Sita Salminen kommentoi tanssiaan MTV Uutiset Livessä!

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa ihastuttava YouTube-tähti Sita Salminen kertoo fanien tukevan täysillä hänen matkaansa suosikkiohjelmassa.

Tubetähti Sita Salminen esitti viime sunnuntain TTK-lähetyksessä kauniin rumban yhdessä tanssiopettajansa Aleksi Seppäsen kanssa ja kertoi koskettavasti syömishäiriötaustastaan. Illan lähetyksessä tähtiparit pääsivät jakamaan omia henkilökohtaisia tarinoita. Salminen kertoi lähetyksessä vaikeasta syömishäiriöstään, jota hän sairasti nuorena. 

Salminen esitti tanssin pikku-Sitalle, joka joutui käsittelemään asioita nuorena ja kaikille niille, jotka ovat kamppailleet näiden asioiden kanssa.

– Tuntui kunnia-asialta. Se koskettaa niin monia ihmisiä, Salminen kertoo MTV Uutiset Livessä.

Sosiaalisen median vaikuttaja kertoo saavansa paljon palautetta seuraajiltaan. Pari sai tuomareilta tanssistaan yhteensä 21 pistettä.

– Tuntuu, että aika moni seuraaja on ollut aika närkästynyt meidän pistelinjastamme. Se aina motivoi, kun tietää, että siellä on ihmisiä, jotka tykkäävät ja kannustavat meitä, se tuntuu hyvältä, Salminen toteaa.

Tanssii Tähtien Kanssa mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19:30. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja