Yö-fanit tyrmistyivät kitaristin ja basistin potkuista: "Koko yhtye on tullut tiensä päähän"

Yö-yhtye irtisanoi kitaristinsa ja basistinsa yllättäen. Potkut ovat saaneet suosikkiyhtyeen fanit raivon valtaan. 

-yhtyeen basisti Jukka "Jay" Lewis julkaisi torstaina 15. joulukuuta Facebook-sivullaan tiedon, jonka mukaan hänet ja yhtyeen kitaristi Asko "Daffy" Terävä on irtisanottu bändistä.

Tieto muusikoiden potkuista on saanut yhtyeen fanit suunniltaan. Yö-yhtyeen Facebook-sivuille tulvii tyrmistyneitä kommentteja päätöksestä. 

– On nähty upeita konsertteja teiltä mutta nyt se on loppu! Kaksi erittäin taitavaa muusikkoa saa lähteä ilman syytä. Miten herra Lindholmista on tullut noin ylimielinen ja itseään täynnä oleva? Nyt koko yhtye on tullut tiensä päähän...

– Todella ikävää että Juki ja Daffy eivät jatka enää Yön matkassa.. Olisin toivonut että nykyinen kokoonpano olisi kestänyt loppuun asti.. Olli itse kuitenkin tietää mistä potkut johtuvat.. Kaikkea hyvää Jukille ja Daffylle jatkoon.

– Olen järkyttynyt... Rytmihäiriöitä sain. Kiitos Jukille ja Daffylle. Yö on ollut minulle henkireikä ja auttanut vaikeiden aikojen yli. Ja nyt näin käy juuri kun on huikea Espoon konsertti takana, halli täynnä ihmisiä...

– Nyt, kun Daffy ja Juki on erotettu bändistä, ei itseäni keikoilla käynti taida kiinnostaa entiseen malliin. Ammattimuusikot jatkavat varmasti toisaalla työtään. Nyt on vuoden aikana bändin solistin ja keulahahmon pisteet lähteneet huimaan laskuun ja tämä vauhdittaa laskua kovasti. Kaikella on tietysti syynsä, joita emme voi tietää.

Yhtyeen nokkamies Olli Lindholm vahvisti irtisanomisuutisen MTV.fin haastattelussa, mutta ei halunnut kommentoida asiaa sen enempää.

Lue myös:

    Uusimmat