Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

HTTP/1.1 200 OK X-Content-Type-Options: nosniff X-XSS-Protection: 1; mode=block X-Frame-Options: DENY Vary: Origin, Access-Control-Request-Method, Access-Control-Request-Headers X-Accel-Expires: 6 Content-Type: text/html;charset=UTF-8 Content-Language: fi Date: Mon, 08 Aug 2022 19:34:53 GMT Accept-Ranges: bytes Content-Length: 71091 Connection: keep-alive Yllätysjuhlat - MTVuutiset.fi

Yllätysjuhlat

Kattaus

Teemavärinä on neonvihreä ja se näkyyi ruuissa, herkuissa ja astioissa kauttaaltaan. Materiaalina käytettään paljon muovia, lastenjuhlissa ovat kertakäyttöastiat aina käteviä. Lisäilmettä pöytään tuovat minihattarat ja nami-nami karkkivartaat. Juhlatunnelmaa nostatetaan serpentiinillä ja erivärisillä ilmapalloilla. Pöytäliina on puhtaan vaaleanvihreä. Katossa, pöydän yläpuolella, roikkuu kangasmainen liina, jossa on hyvää syntymäpäivää/happy birthday -logo.

Hauskan ohjelmanumeron lastenjuhliin saa tekemällä kakun muuten valmiiksi mutta jättämällä koristelun syntymäpäiväsankarille, jota vieraat voivat avustaa.

Tuotetiedot:

Ruoanlaitossa käytetyt pannut, kattilat, veitset, lastat ja maustemyllyt Nexet oy. Ruoan valmisteluun käytetyt kipot ja kupit Ikea.

Kattauksessa Saran omien astioiden lisäksi astioita ja rekvisiittaa: Ikea, Indiska ja Eurokangas.

Keittiön somisteet: Country treasures, Day, Don Goffo, Keittiö Karhu, Ikea, Indiska, Lohikari, Marimekko, Rose, Tiimari, Villeroy & Boch.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja