Mainos

Yllätyseroja, vauvauutisia ja "löysä hirsi" – Ensitreffit alttarilla ollut täynnä ikimuistoisia käänteitä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman kolmas kausi nähdään AVAlla jälleen syyskuussa. Kokosimme yhteen kahden Ensitreffit alttarilla -kauden merkittävimmät tapahtumat. Muistatko nämä käänteet?

Ensitreffit alttarilla -ohjelmaa on seurattu Suomessa jo kahden kauden verran. Naimisiin on ensinäkemältä mennyt kuusi paria: Viola ja Esa, Miia ja Olli, Pia ja Jussi, Sari ja Antti, Mari ja Jouni sekä Tanja ja Roni.

Lisää on luvassa jälleen syyskuussa, kun ohjelman kolmas kausi starttaa AVAlla tiistaina 6.9.2016.

Kahden kauden aikana on saatu seurata niin suloisia rakastumisia, dramaattisia käänteitä kuin kipeitä erojakin. Muistatko nämä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kohokohdat?

Rakastuminen ensisilmäyksellä

Ensitreffit alttarilla -ohjelman ensimmäisellä kaudella saatiin seurata Violan ja Esan kaunista rakkaustarinaa. Heti ensinäkemältä toisiinsa rakastuneet sydänkäpyset heittäytyivät rakkauteen ja antoivat sen viedä täysillä mukanaan.

– Aivan tyrmäävä. Piti vilkaista useamman kerran pois ja sitten takaisin. Piti varmistaa, että näenhän minä ihan oikeasti, eikä tämä ole vaan kuvitelmaan, Esa kuvaili ensikohtaamistaan tuoreen vaimonsa kanssa.

Viola ja Esa ovat edelleen onnellisesti yhdessä ja heidän esikoinen syntyi kesällä 2016.

– Äidiksi tuleminen on onnellisesti sheikannut maailmaani niin kovaa ja upeasti, että olen uuden edessä vahvemmin kuin koskaan aiemmin. Näin ollen bloginkin kanssa olen vähän ymmälläni, Viola kirjoitti heinäkuussa blogiinsa.

– En koe muuttuneeni niin, etten yhtäkkiä olisi enää minä. Jokin minussa on kuitenkin täysin muuttunut, mutten ihan osaa (ainakaan vielä) sanoa mikä, hän jatkaa.

Miian ”löysä hirsi”

Ensimmäisen kauden vaaleaveriköt, Miia ja Olli etenivät suhteessaan maltillisemmin. Eteenkin Olli halusi tutkistella tunteitaan, mikä turhautti Miiaa. Nainen toisteli jatkuvasti elävänsä ”löysässä hirressä", kun ei tiennyt, mihin suuntaan suhteessa ollaan menossa.

– Olihan se ikävää, kun Olli sanoi heti ensimmäisenä iltana, ettei hän vielä edes tiennyt, onko hän kiinnostunut, vai ei. Mietin, että taas sama juttu, että mies ei tiedä, kiinnostaako. Samanlaisia juttuja on ollut aikaisemminkin, ja se varjosti häämatkaa, tuore vaimo muisteli häämatkan jälkeen.

– Jos ei olisi ollut tätä ohjelmaa, ja mies olisi sanonut, ettei tiedä, kiinnostaako häntä edes, olisin varmaan lyönyt hanskat tiskiin, enkä olisi antanut mahdollisuutta, turhautunut Miia kertoi.

Lopulta, viiden viikon yhteiselon jälkeen Ollikin pääsi tunteistaan selvyyteen, ja pari päätti jatkaa elämäänsä avioparina. Reilun vuoden avioliiton jälkeen pari kuitenkin päätti erota.

Sittemmin Miia on viilettänyt sinkkuna ja kertonut blogissaan muun muassa Tinder-treffeistään. Sellaisen deittailun aika on nyt kuitenkin ohi, sillä Miia kertoi MTV.fille elokuun alussa olevansa onnellisesti parisuhteessa.

– Olen onnellinen ja vahvistan parisuhteemme. Yhteenmuutto ei ole vielä ajankohtainen, Miia kuvaili tuolloin.

Pian ja Jussin alamäki

Lupaavasti alkanut Pian ja Jussin rakkaustarina laimeni viiden viikon yhteisasumisen tuloksena siihen pisteeseen, että Jussi pakkasi kimpsunsa ja muutti pois Pian luota.

– On vähän sellaisia fiiliksiä, että epäilen, mitä tulee tapahtumaan. Nyt ei ehkä näytä niin hyvältä kuin olisin toivonut, Jussi mietti yhteiselon aikana.

– Suhde ei ole kehittynyt siihen suuntaan, mihin se olisi voinut. Jos vertaan siihen, mistä se alkoi, ovat asiat menneet nyt ehkä väärään suuntaan, mies mietti.

Pia puolestaan olisi ollut valmis tekemään suhteen eteen enemmän töitä.

– Mielestäni tässä on potentiaalia, mutta pelkään, että Jussi on luovuttamassa, nainen harmitteli.

Pia ja Jussi päätyivät lopulta viiden viikon yhteiselon jälkeen avioeroon. Eron jälkeen Pia on löytänyt uuden rakkauden ja asuu nykyään yhdessä kumppaninsa kanssa.

Maailman ensimmäinen Ensitreffit alttarilla -vauva

Ensitreffit alttarilla -ohjelman toinen kausi huipentui suuriin ilouutisiin, kun heti ensinäkemältä rakastuneet Sari ja Antti ilmoittivat odottavansa perheenlisäystä.

– Olemme todella onnellisia tästä uutisesta. Jos kaikki menee hyvin, niin hetken päästä tuossa tepastelee kolmas tyyppi, Sari mietti kauden päätösjaksossa.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Keväällä syntyvää lasta odotetaan jo kovasti saapuvaksi, ja Sarin suloinen vauvavatsa onkin jo pyöristynyt kauniisti.

– Unelmat toteutuvat, Antti tunnelmoi.

– Olemme tosi kiitollisia kaikesta tästä. Tietyllä tapaa, ei voisi paremmin tällä hetkellä olla, Sari puolestaan totesi marraskuussa.

Sarin ja Antin esikoinen syntyi maaliskuussa 2016.

– Olemme valtavan onnellisia, tuntuu aivan huikealta, tuore isä Antti iloitsi MTV.fille tuolloin.

Marin tunteenpurkaus

Marin ja Jounin avioliitto sai vauhdikkaan alun, ja häiden tunnelma oli katossa. Pari tunsi toisiinsa voimakasta vetoa heti ensikohtaamisesta lähtien, ja kipinät lentelivät, kun vastanaineet tutustuivat toisiinsa.

Suhde sai kuitenkin kokea kolauksen heti häämatkalla. Istanbulissa väsynyt Mari koki hetkellisesti, ettei suhteesta tulisi mitään.

– Se oli täysin ohimenevä tunne, ja se kesti noin viisi minuuttia. Minuun iski pakokauhu ja ahdistus, ja väsyneenä tuli mieleen, että apua, mihin olen oikein lähtenyt mukaan, Mari kertoi häämatkan jälkeen.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Hetkellisellä tunnemyräkällä oli kuitenkin kohtalokkaat seuraukset, ja asia jäi painamaan herkkää Jounia, eikä suhde enää lähtenyt uudelleen lentoon.

– Suhde ei edennyt mihinkään ja jäimme hirveän etäisiksi. Meille ei muodostunut parisuhdetta, koska meille ei muodostunut syvää henkistä suhdetta, joka on mielestäni parisuhteen edellytys, Mari valitteli.

Mari ja Jouni päätyivät yhteistuumin eroon ja elelevät kumpikin tahoillaan rauhallista elämää.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Tanjan ja Ronin yllätysero

Toisen kauden nuorikkoparin, Tanjan ja Ronin, suhde alkoi varovaisesti tunnustellen ja toisiinsa tutustuen. Pari odotteli tunteiden leimahdusta, mutta tunteet kaksikon välillä jäivät kuitenkin viileiksi.

Roni kertoi urheilulliselle Tanjalle tämän olevan hyvin erilainen kuin hänen edelliset tyttöystävänsä, jotka olivat olleet vaaleita ja kurvikkaita. Mies tunsi pariskunnan olevan enemmän kavereita kuin rakastavaisia, mikä loukkasi Tanjaa.

– Minun pitäisi olla blondi ja isot tissit ja paljon kurvikkaampi. Olen muutenkin ihan erilainen kuin Ronin entiset tyttöystävät ovat olleet, vaimo harmitteli.

Tuore vaimo onnistui kuin ihmeen kaupalla pääsemään ylitse Ronin kommenteista, ja pari yritti lähentyä toisiaan. Molempien kaipaama hellyys lisääntyi ja huumori kukoisti kaksikon välillä. Tanja ehtikin jo olettaa kaiken olevan hyvin ja piti itsestään selvänä, että pari jatkaisi avioliittoaan. Siksi Ronin eropäätös tulikin naiselle yllätyksenä.

– Roni puhui meidän ensimmäisestä hääpäivästä, ja pari päivää ennen päätöstä hän halusi laittaa kotinsa seinälle meidän hääkuvan. Ne olivat niin konkreettisia juttuja, että luin niiden perusteella, että Roni haluaa jatkaa. Minun järkeeni ei käynyt sellainen, että mies haluaa laittaa hääkuvan seinälle, jos hän haluaa kahden päivän kuluttua erota, Tanja ihmetteli.

– Minulla oli eron jälkeen todella pitkään todella ristiriitainen olo, enkä voinut ymmärtää, miksi tässä kävi näin, nainen kertoi ohjelman jälkeen.

Ohjelman jälkeen Tanja ja Roni ovat jatkaneet elämäänsä kumpikin omilla tahoillaan.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Syyskuussa starttaavalla ohjelman kolmannella kaudella nähdään mukana myös uudet asiantuntijat, katso tunnelmia videolta.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Suomen ENSITREFFIT ALTTARILLA -sarjan kolmas kausi nähdään AVAlla 6.9 alkaen!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.