Yllätys: Robbie Williams palasi Take That -yhtyeeseen!

Take That tekee paluun alkuperäiskokoonpanossa. Yhtye suunnittelee isoa kiertuetta ensi kesäksi, ja uusi levy ilmestyy jo marraskuussa. Kaikki bändin jäsenet ovat onnellisia yhteen paluusta.

Robbie Williams on saanut haudattua erimielisyydet muiden Take That -yhtyeen jäsenten kanssa. Mies on nyt liittynyt 90-luvun hittibändiin, joka tekee comebackin. Gary Barlow, Howard Donald, Jason Orange ja Mark Owen ottavat mielellään Robbie Williamsin mukaan. Viisikko tapasi viime syyskuussa, ja pian sen jälkeen he tekivät salaa kuusi kappaletta.

Take Thatilta pitäisi ilmestyä uusi albumi jo tämän vuoden puolella. Ensi kesäksi on suunnitteilla massiivinen kiertue.

– Innostun, kun kaikki Take Thatin jäsenet ovat nyt palaamassa yhteen. Tuntuu, kuin olisin palaamassa kotiin, Williams hehkuttaa.

Mark Owen oli myös haaveillut koko ryhmän yhteen palaamisesta, mutta ei koskaan uskonut sen oikeasti tapahtuvan. Williamsilla oli erimielisyyksiä erityisesti Gary Barlow'n kanssa.

Williamsin sopimus Take Thatin kanssa kestää vähintään vuoden. Hän erosi yhtyeestä 15 vuotta sitten ja lähti soolouralle. Monelle ero tuli yllätyksenä, sillä bändi oli tuolloin suosionsa huipulla.

MTV3/Helmi

Lähde: Daily Mail

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja