Yllättävä ilouutinen! Harry Potter -tähti sai lapsen

1:37
Harry Potterin hohto ei himmene

Harry Potter -elokuvien Ron Weasleyna tunnettu Rupert Grint on nyt isä.

Harry Potter -elokuvista tuttu, Ron Weasleyn roolissa ihastuttanut brittinäyttelijä Rupert Grint, 31, on saanut ensimmäisen lapsensa puolisonsa, näyttelijä Georgia Groomen, 28, kanssa. Pariskunnan tiedottaja Clair Dobbs vahvisti ilouutisen torstaina 7. toukokuuta. 

– Rupert Grint ja Georgia Groome vahvistavat iloisina tyttövauvansa syntymän, tiedottaja kertoi. 

Pariskunnan esikoisen nimeä ei ole paljastettu. Groomen raskaus tuli julkiseen tietoon vasta huhtikuussa, kun pari bongattiin yhdessä Lontoosta, ja Groomen raskausvatsa kiinnitti kuvaajien huomion. 

Grint ja Groome ovat olleet yhdessä jo usean vuoden ajan. Vuonna 2018 Grint vihjasi antamassaan haastattelussa olevansa pian valmis isäksi. 

– Haluaisin asettua aloilleni ja saada lapsia pian. Jos saisin pojan, kutsuisinko häntä Roniksi? Se on aika hyvä nimi, mutta todennäköisesti en. Grint on aika vaikea nimi parittaa millekään yksitavuiselle etunimelle, Grint pohti The Guardianin haastattelussa tuolloin. 

Grint tunnetaan parhaiten roolistaan velho Ron Weasleyna Harry Potter -elokuvissa vuosina 2001-2011. Grintin roolihahmo oli yksi elokuvasarjan päähenkilöistä Daniel Radcliffen esittämän Harry Potterin sekä Emma Watsonin esittämän Hermione Grangerin rinnalla. 

Näyttelijä on pysytellyt vuosien ajan vaitonaisena yksityiselämästään, mutta lähteiden mukaan hän ja Groome ovat tapailleet toisiaan on-off-suhteessa vuosien ajan. 

Lähde: E! News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja