Harry Potter -tähdiltä hauska veto koronakurjuuden keskellä – fanit riemastuivat isän ja pojan jälleennäkemisestä: "Juuri tätä tarvitsin nyt!"

Malfoyn perheen jälleennäkeminen sulatti somessa Harry Potter -elokuvien ystävien sydämet.

Harry Potter -fanit riemastuivat, kun elokuvasarjasta tutut "isä ja poika" Jason Isaacs ja Tom Felton järjestivät Instagramissa Malfoyn-perheen jälleennäkemisen videoyhteyden avulla.

Lucius Malfoyn roolissa nähty Isaacs nimittäin jakoi Instagram-tilillään nimittäin yli 20 minuutin mittaisen videon yhdessä Draco Malfoyn roolissa olleen Tom Feltonin kanssa. Videolla kaksikko kertoo kuulumisiaan kotioloista, missä koronaviruspandemia pakottaa nyt useimmat meistä viettämään suurimman osan ajastamme.

Isaacs, 56, hämmästelee videolla, kuinka Felton, 32, nauttii päivästään aurinkoisella pihamaalla.

– Tuo ei näytä siltä, että olisit karanteenissa, vaan paremminkin nautiskelulta jossain Los Angelesin maaseudulla! hän heittää.

– Kyllä tämä on meidän karanteenimme ihan oikeasti. Hengailemme vain pihalla, Felton puolusteli.

Videosta uutisoi muun muassa People-lehti ja se sai Potter-fanit villiintymään täysin.

– Hyvänen aika, tämä on söpöintä ikinä! useat intoilivat.

– Okei, nyt minun on pakko pitää Potter-elokuvien maraton, eräs kommentoi.

– Juuri tätä tarvitsin nyt elämääni! monet muut kiittelivät kaksikkoa karanteenipäivänsä piristyksestä.

Harry Potter -elokuvien tähdet ovat myös aiemmin tehneet faneja riemastuttaneita tempauksia. Esimerkiksi jouluna Felton, Emma Watson, Matthew Lewis, Bonnie Wright ja Evanna Lynch hemmottelivat faneja poseeraamalla iloisessa yhteiskuvassa.

Felton ja Hermione Grangerin roolissa nähdyn Watson ovat myös joutuneet romanssihuhujen kohteeksi muutamaan otteeseen. Syksyllä huhut lähtivät liikkeelle, kun kaksikko nähtiin iloisissa tunnelmissa toistensa Instagram-kuvissa.

– En deittaile ketään tiettyä henkilöä, mutta käyn treffeillä. Ystäväni ovat tosi hyviä järjestämään niitä, Watson kuitenkin tyynnytteli romanssihuhuja viime syksynä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja