Mainos

Yllättävä apu ahdistukseen – ankkapuku rauhoitti terveysongelmista kärsivän kilin

Erikoinen naamiaisasu auttoi terveysongelmista kärsivää kiliä sopeutumaan uuteen kotiinsa. 

Idea syntyi, kun Leanne Lauricella huomasi tavallisella ostosreissullaan hauskan ankkapuvun, jonka isot oranssit räpylät ja nokka kiinnittivät välittömästi naisen huomion. Nainen ei kuitenkaan ajatellut ostavansa pukua lapselle, vaan vuohelle.

Lauricella pyörittää New Jerseyssa sijaitsevaa eläinpelastusryhmää nimeltä Goats of Anarchy, joka keskittyy apua kaipaavien vuohien auttamiseen. Heti puvun nähtyään naiselle tuli mieleen, että se voisi sopia erinomaisesti pienelle kilille, erityisesti heidän uudelle tulokkaalleen Pollylle.

Ajatuksesta innostuneena Lauricella osti puvun, mutta vielä tässä vaiheessa nainen oli täysin tietämätön siitä, millaiset seuraukset ostoksella loppupeleissä tulisi oikein olemaan. 

Puku saa kilissä aikaan transsinomaisen tilan

Polly on kili, joka kärsii useista terveysongelmista. Sokeuden ja ahdistuneisuuden lisäksi kilillä on todettu neurologisia ongelmia, jotka vaikuttavat muun muassa sen syömistottumuksiin. Polly painaakin muita ikäisiään vuohia huomattavasti vähemmän ja se tarvitsee osakseen erityistä huomiota.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Se etsii talosta nurkan ja alkaa nuolla seinää. Joten kaikki talomme nurkat ovat täynnä sen pieniä nuolemisjälkiä, Lauricella kertoo suojattinsa erikoisesta tavasta.

Polly käyttäytyy usein levottomasti ja itkee omistajansa perään, mutta kaikki muuttui, kun nainen sujautti ankkapuvun kilin päälle. Polly rauhoitti välittömästi.

– Aivan kuin se menisi pieneen transsiin. Se rauhoittuu ja käy nukkumaan, Lauricella kertoo.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Puku on auttanut hoitajaa myös niinä hetkinä, kun hän ei voi jättää kiliä yksin kotiin. Kun hänen täytyy lähteä esimerkiksi kauppaan, nainen sujauttaa kilille ankkapuvun päälle ja nostaa kärryyn aivan kuin lapsen. Lauricellan Facebookissa julkaisema kuva osoittaa, kuinka kili vaipuu uneen ankkapuvussaan kauppareissun ajaksi.

***

1:03

Lähde: TheDodo

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.