Ylläs-Sampo esittelee suloisen tyttärensä – nimi poptähden mukaan

Sampo Kaulasella ja hänen perheellään on kodit sekä Ylläksellä että Tampereella.

Lapin tunnetuin kyläkauppias ja tv-tähti Sampo Kaulanen sai joulukuussa tyttären vaimonsa Michele Murphy-Kaulasen, eli Mintun kanssa. Pariskunta tapasi vuonna 2010 MTV3:n Diili-ohjelmassa, ja tyttöä onkin kutsuttu leikkisästi "Diili-vauvaksi".

– Vauvan kanssa on mennyt yllättävänkin hyvin. Vähän pelkäsin niitä huonosti nukuttuja öitä, mutta Minttu on nyt enimmäkseen hoitanut yöheräilyt, Subin Ylläs – Huipulla tuulee -sarjasta tuttu Kaulanen selittää.

Sampo ja puoliksi amerikkalainen Michele halusivat lapselle jenkkityylisen nimen, joka kuitenkin taipuu myös suomalaisten suuhun. Lopulta tytön nimeksi tuli Rianna.

– Se oli minun keksimäni. Jotenkin Mintun ihonväristä tuli mieleen pop-tähti Rihanna, jonka käänsin sitten suomeksi Riannaksi, Kaulanen naurahtaa.

Hän kertoo myös hauskasta kommelluksesta heti synnytyksen jälkeen.

– Vauva oli niellyt lapsivettä, joten se otettiin teholle yöksi. Kun Minttu meni aamulla hakemaan häntä, oli osastolla kolme vauvaa, joista yksi oli tummaihoinen. Hoitaja toi sitten automaattisesti hänelle sen tumman, vaikka hän ei edes ollut meidän tyttömme.

Perheellä on kodit kahdessa paikassa, sillä Michelle asuu Tampereella, ja Sampo taas pyörittää Jounin kauppa -keskusta Ylläksellä. Riannan lisäksi Sampolla on entuudestaan yksi ja Mintulla kaksi tytärtä.

– Käytänössä se on sitä, että ajamme noin viikon välein paikasta toiseen. Nyt kun vauva on ollut minulla Ylläksellä, olen ottanut sen töihin mukaan ja vaihtanut vaippoja takahuoneessa, Kaulanen kertoo.

Hän myöntää, että vaikka elämä kahdessa eri kaupungissa on välillä raskasta, on siinä myös omat hyvät puolensa.

– Ei tällainen elämäntyyli varmaan kaikille sopisi. Toisaalta on hyväkin, että välillä on omaa aikaa. Minttu ehtii nähdä omia tyttäriään Tampereella ja minä omaani Ylläksellä, Kaulanen miettii.

Perjantaina Kultainen Venla -gaalassa ehdolla parhaaksi kotimaiseksi tv-esiintyjäksi ollut Kaulanen on tällä hetkellä Helsingissä työhön liittyvässä koulutuksessa, ja palaa pohjoiseen viikonloppuna.

– Pikku hiljaa palataan arkeen. Oli kyllä mielettömän hauska viikonloppu, hän fiilistelee.

Lue myös:

    Uusimmat