Ylläs-Sampo yllätti Haapasalon ja Alizadin Lapin-tuliaisilla

Parhaan tv-esiintyjän Venlasta kisannut kyläkauppias Sampo Kaulanen muisti kilpakumppaneitaan persoonallisilla lahjoilla.

Ylläs – Huipulla tuulee -sarjasta tuttu kauppias Sampo Kaulanen oli ehdolla vuoden parhaaksi tv-esiintyjäksi Kultainen Venla -gaalassa. Katsojat olivat äänestäneet kolmen parhaan esiintyjän joukkoon Kaulasen, Ville Haapasalon ja Arman Alizadin.

Lapissa suursuosiota nauttiva Kaulanen muisti kilpakumppaneitaan persoonallisilla lahjoilla ennen juhlatilaisuuden alkua perjantaina. Mies oli nimittäin teettänyt Haapasalolle ja Alizadille näiden nimillä varustetut puukot.

– Kyllä he tykkäsivät lahjoista. Arman sanoi, että puukolle tulee käyttöä, jos hänen televisiosarjastaan kuvataan toinen kausi, Sampo kertoo MTV.fille.

Parhaan tv-esiintyjän palkinnon voitti lopulta Arman Alizad. Sampo Kaulanen myöntää pettymyksen tunteiden olevan edelleen pinnassa, mutta uskoo keksivänsä uusia kujeita tulevaisuuden varalle.

– Facebookissa ja Twitterissä on tullut viestejä pettyneiltä, jotka olivat toivoneet voittoani. Aion keksiä jotain uusia kotkotuksia, millä uida liiveihin, kauppias nauraa.

Väänäsen Karin kanssa juteltiin Venla-gaalassa, ja hän kehotti minua uskomaan unelmiini, Kaulanen muistelee.

Näyttelijän ammatista lapsena unelmoinut Kaulanen on noussut ilmiöksi Lapissa. Äkäslompolossa sijaitsevan kaupan toimintaa on päästy näkemään Ylläksen elämää kuvaamassa tosi-tv-sarjassa, ja aiemmin kauppias nähtiin MTV3:n Diili-ohjelman kolmannen kauden kilpailijana.

Diilistä hän löysi myös nykyisen puolisonsa Michellen.

Sampo Kaulanen uskoo suosionsa selittyvän tv-ohjelmien lisäksi muun muassa tapahtumilla, joita kyläkaupassa on järjestetty vuodesta 2008 alkaen.

– Avajaisissa esiintyivät Hanoi Rocks, Hurriganes ja Paula Koivuniemi. Asiakkaat ovat seuranneet tätä hullutustani vuosia, hän nauraa.

Lue myös:

    Uusimmat